Exclusiv! Suferinţele Oanei Roman: “Îmi lipseşte foarte mult”

Oana Roman a cunoscut suferinţa sub toate formele ei în ultima perioadă.

Pentru Oana Roman, acest an nu a fost tocmai unul fericit. A trebuit să se obişnuiască cu absenţa tatălui, care a ales să se dedice mai mult actualei familii, să îi fie aproape Mioarei Roman,

care se luptă de ceva vreme cu probleme de sănătate, să facă totul pentru ca relaţia cu Marius să reziste.

Deseori, situaţiile cu care se confrunta au trimis-o pe fiica lui Petre Roman pe patul de spital. Oana însă nu a capitulat, a ascuns totul în spatele unui zâmbet şi a mers mai departe. În spatele unui strigăt înăbuşit, fosta prezentatoare TV mai bifa câte o reuşită.

Începuse să îi meargă bine profesional, şi-a achiziţionat o casă nouă. Vestea despărţirii de Marius a picat ca un trăznet, deşi semne că relaţia dintre ei nu mai e cea de odinioară începuseră să apară. Deşi nedespărţită de actualul partener de viaţă la mondenităţi,

ea poza acum singură sau împreuna cu fiica ei, Isabela.”Relaţia noastră ca şi cuplu nu mai funcţionează bine de ceva vreme, dar relaţia noastră ca părinţi trebuie să rămână impecabilă”spune Oana.

Şi parcă totul ar fi fost altfel dacă lângă ea s-ar fi aflat Petre Roman, tatăl pe care îl divinizează.

”Din păcate, tata s-a retras foarte mult. Vine foarte rar să o vadă pe Iza, mă sună foarte rar. E alegerea lui până la urmă. Nu îl pot judeca, e tata, trebuie să îl respect toată viaţa, dar eu îi simt lipsa”, mărturiseşte vedeta pentru OK!

Oana trăieşte şi acum cu amintirea sărbătorilor petrecute lângă părinţii săi.
“Tot timpul eram în familie. De Crăciun plecam întotdeauna cu ai mei la Predeal. Cred că nu a existat niciun

Crăciun în care eu să nu fiu cu ai mei. În ultimii ani tata nu mai e, dar nu există Ajun în care, măcar o oră sau două, să nu fiu cu mama sau cu unul dintre părinţi acasă”.

Pentru familia Roman cele mai triste sărbători au fost cele din ’89. “Fusese Revoluţia, tata nu a mai venit acasă. A trebuit să mergem la nişte prieteni. Nu mă mai simţeam la locul meu,

nu ştiam ce se întâmpla cu tata. Deşi era bucuria că dictatura cazuse, eu încă nu realizam 100% ce urma să fie, vedeam doar că tata nu mai e acasă şi nu înţelegeam ce mi se întâmplă”.

Dincolo de nostalgii şi probleme, acest Crăciun va fi pentru Oana primul într-o nouă casă. “Abia aştept. Am făcut bradul, am decorat casa. O să stăm la masa. Mama are 80 de ani şi e normal să mai aibă diverse afecţiuni, mici probleme, dar e cu noi acum şi avem grijă de ea.

De Revelion, jumătate o să muncesc, jumătate o să mă distrez. Mă ocup de locaţii şi trebuie să fiu într-una din ele de Revelion”, mai spune fiica lui Petre Roman pentru OK!

Oana începe noul an cu un nou look, iar asta pentru că problemele din căsnicie şi procedurile de remodelare corporală au ajutat-o să scape de kilograme într-un mod spectaculos. “Am început să fac din nou o serie de proceduri de remodelare corporală.

Am mai făcut şi în primăvară, dar acum le-am reluat. Mă duc până la Ploieşti pentru asta. Nu e departe, ajung mai repede ca în Drumul Taberei, fac 35 de minute pe autostradă. Acolo este o clinică care are aparatura de cea mai noua generatie. Merg o dată pe săptămână

şi rezultatele sunt realmente spectaculoase, adică se vede cu ochul liber. Ţin şi un fel de dietă, dar nu e dată de cineva. Mănânc mai puţin, am grijă la cantitate şi dă rezultate”, spune ea pentru OK! sursa:okmagazine.ro