Horoscop pentru anul 2020. Afla ce iti prezic astrele si cartile de tarot

Horoscop pentru 2020.  Iata ce vesti aduce horosopul tiganesc pentru fiecare zodie.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Berbec (Cutitul)

Agresivi si iuti la manie, cei nascuti sub acest semn sunt foarte orgoliosi si incapatanati. Daca tu esti adesea aiurit, ai nevoie de un partener stapan pe el in anul 2020, care stie ce vrea de la viata si ce ii place in dormitor. Un bun amant pentru tine este nativul din Stea. In ceea ce priveste banii, anul viitor nu vine cu schimbari majore.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Taur (Coroana)

Taurii din zodiacul tiganesc trebuie sa traga tare. Vor avea multe lucruri de facut. Vor fi tot timpul in priza pentru ca sarcinile vor veni din toate partile. Sfarsitul anului viitor va fi unul mai relaxat. Cei trecuti de 30 de ani incep sa-si faca tot mai multe planuri pe in ceea ce priveste intemeierea unei familii.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Gemeni (Candelabrul)

Cei nascuti sub semnul sfesnicului sunt persoane inteligente, lideri si persoane de incredere, pe care te poti baza la nevoie. De aceea sunt tinte sigure pentru barbatii profitori, fara ocupatie sau pasionati de jocuri de noroc. In 2020 aceasta zodie trebuie sa se fereasca de relaziile toxice.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Rac (Roata)

2020 va fi anul in care unii se vor casatori, anunta horoscopul tiganesc. Mai mult, in viata unor cupluri va exista chiar si un copil, iar altii isi gasesc alesul. Vor avea, timp de 12 luni, destule oportunitati si vor alege cu siguranta ceea ce este mai bine pentru ei.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Leu (Steaua)

Steaua este echilibrul dintre cer si pamant. Leul o sa aiba in 2020 un an echilibrat dar fara succes in iubire. O iubire mai veche o sa le zburde prin minte si prin suflet pe tot parcursul anului. Reintalnirea cu acea persoana o sa-i tulbure viata.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Fecioara (Clopotul)

Cei nascuti sub semnul clopotului sunt asemanatori cu capricornii din zodiacul nostru. Daca tot esti retras si muncitoar, ai nevoie de un plus de actiune in viata ta. Anul 2020 anunta un nou job care iti va acapara toata atentia.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Balanta (Moneda)

Balantele se vor lovi de o serie de situatii neprevazute. Au parte de multe lovituri de la viata, insa totul va fi in avantajul lor. Vor avea multe de invatat la inceputul acestei primaveri, dupa lucrurile se vor relaxa pentru aceasta zodie.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Scorpion (Pumnalul)

Fire competitiva si lider innascut, pumnalul este, insa si destul de idealist si adesea sufera atunci cand nu reuseste sa-si puna planurile in aplicare, iar asta o sa fie o mare problema in 2020. Un bun partener pentru cineva atat de puternic este o zodie flexibila, cum ar fi steaua, iar acest lucru este de tinut minte.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Sagetator (Securea)

Securea va fi lobera ca pasarea cerului in 2020. Luciditatea este cuvantul cheie pentru anul viitor. Se vor adapta usor si vor trece peste toate probleme care apar pe parcursul anului. Totul o sa se faca treptat in cazul lor.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Capricorn (Potcoava)

Atunci cand iubirea nu vine sau este pierduta pentru o vreme, potcoava se adanceste in munca si asta ii aduce si mai multa productivitate. In pat, potcoava are nevoie de o iubire curata, romantica, alaturi de un partener intelegator, in 2020.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Vasator (Cupa)

Cei nascuti sub semnul cupei sunt oameni incapatanati, care nu isi gasesc usor linistea sufleteasca. Cel mai potrivit partener din zodiacul tiganesc in 2020 este roata. Banii vin si pleaca, la asta se gandendeste mereu aceasta zodie.

Horoscop tiganesc 2020 pentru Pesti (Capela)

Naivi si romantici, nativii din capela sunt usor de dus cu zaharelul. De aceea, au nevoie de un partener tandru, care nu va profita de puritatea sentimentelor lor. Un bun partener in asternut ar fi cei nascuti sub semnul toporului in 2020.