Crema minune, preparată acasă, pentru femeile între 30 și 70 de ani – După ce o încerci, nu mai vrei să o schimbi pe nimic în lume

De curând în blocul nostru s-a mutat o doamnă despre care credeam că încă nu este pensionară. Mare mi-a fost mirarea când am aflat că are 69 de ani.

Viața ei nu a fost dintre cele mai ușoare, și-a pierdut părinții, soțul, și-a crescut singură copiii. Ea avea aceleași probleme ca și noi, însă la exterior arăta extraordinar.

Atunci am întrebat-o despre secretul tinereții ei…

Ea ne-a dezvăluit că pe lângă faptul că duce un mod sănătos de viață folosește o cremă pe care o prepară ea singură acasă deja de aproximativ 15 ani.

Ea mi-a destăinuit rețeta și vreau să v-o spun și vouă. Acum pot să vă spun că deja de trei ani nu mi-au mai apărut riduri pe față. De trei ani folosesc această cremă și sunt foarte mulțumită.

Rețeta celei mai simple creme

Aveți nevoie de

100 g de frișcă naturala

1 gălbenuș

1 lingură de miere lichidă (pentru cei alergici la miere, aceasta poate fi înlocuită cu orice produs hidratant de origine vegetală)

1 linguriță de suc de lămâie

2 linguri de coniac

Aceste ingrediente sunt accesibile chiar și pentru persoanele cu un venit modest.

Mod de preparare

Crema se păstrează în recipiente de sticlă în frigider.

Niciodată nu mi-am pus întrebare care este elementul minune în această cremă foarte eficientă. Dar nici nu am nevoie, deoarece mi-a fost suficient aspectul exterior al vecinei mele. I-am urmat exemplul și nu regret. Încercați-l și dvs.

Mulți numesc această cremă drept mască, deoarece ea trebuie spălată. Însă pentru mine nu contează, atât timp cât fața mea arată superb!