Fotografie de pus în ramă. Valentina Pelinel s-a pozat cu fiul ei și gemenele

Valentina Pelinel a postat o imagine cu cei trei copii! Uite cât de frumoși sunt! Valentina Pelinel este o mamă împlinită și fericită.

Chiar dacă Cristi Borcea se află în spatele gratiilor, frumoasa blondină se bucură enorm că are lângă ea pe cei trei copii: pe băiețelul Milan și pe gemenele Indira Maria și Rania Maria.

„Copiii sunt cea mai mare binecuvântare din viața noastră ❤🙏😍🙏👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧👭💏”, este mesajul care apare pe rețelele de socializare în dreptul fotografiei.

Admiratorii Valentinei Pelineli i-au transmis pe social media foarte multe mesaje la imaginea care întruchipează un

tablou de familie armonios! Îmbrăcați în tonuri asemănătoare, Valentina zâmbește larg, ținându-și cei trei copii în brațe.

„Wow… ce tablou frumos… lipsește tati…🌹”, „Dumnezeu să vă aibă în paza LUI, îngeri pe pământ… ❤️❤️❤️”, „Creștere ușoară!”,

„Cu ce comori minunate ți-a dăruit Dumnezeu!🙌🙌🙌❤️❤️❤️”, „Ce frățior grijuliu💙💙! Sunteți de poveste! Multă fericire și iubire!💙”, sunt o parte din mesajele pe care le-a primit.

Evident și Cristina Șișcanu i-a transmis un mesaj pe rețelele de socializare, la fotografie: „Doamneeee! Minunat!❤️❤️❤️”.