Horoscopul dragostei, miercuri, 20 februarie: Gemenii se pregătesc pentru o întâlnire cu totul specială

Dragostea este un sentiment complex ce se manifestă prin afecţiune puternică. Diversitatea legăturilor de iubire aduce surprize pe întreaga hartă astrologică. Gemenii sunt cei care se pregătesc pentru o întâlnire karmică.

Horoscopul dragostei pentru BERBEC:

Are în tranzit planeta Uranus pe casa relaţiilor de lună durată. Asta înseamnă că puteţi întâlni sufletul pereche sau se stabilizează relaţia.

Horoscopul dragostei pentru TAUR:

Tot ce se va întâmpla în dragoste este spontan, neprevăzut. Este activă casa întâlnirii sufletului pereche. Atenţie, poate rămâne cu tine tot restul vieţii doar dacă și tu vrei asta.

Horoscopul dragostei pentru GEMENI:

Vertexul, un punct foarte important în harta natală, aşezat pe casa întâlnirii dragostei favorizează începerea unei relaţii. Persoana respectivă se poate afla peste hotare.

Horoscopul dragostei pentru RAC:

Racul are mari şanse să înceapă o idilă la drum sau prin intermediul reţelelor de socializare. Această persoană poate avea legătură cu serviciul tău.

Horoscopul dragostei pentru LEU:

Leu este foarte susţinut pe zona iubirii dar rişti să fabulezi, să nu vezi adevărata dimensiune a comportamentului persoanei faţă de care ai sentimente. Trebuie să te maturizezi!

Horoscopul dragostei pentru FECIOARĂ:

Fecioara este îngrijorată pentru starea de sănătate a partenerului de viaţa. Încearcă să nu îţi sufoci jumătatea. Dacă eşti singur, zona relaţiilor este bine aspectată, poţi întâlni o persoană karmică.

Horoscopul dragostei pentru BALANŢĂ:

Îşi reglează zona relaţiilor. Vei fi mai hotărât şi mai sigur pe sine. Lucrurile se vor schimba complet în zona relaţiilor şi vei face regulile jocului

Horoscopul dragostei pentru SCORPION:

Scorpionii aflaţi în relaţii vor fi puţin bulversaţi, pot exista conflicte cu partenerul de viaţă. Aveţi viziuni diferite asupra vieţii. Scorpionii singuri au şanse mari să întâlnească persoana potrivită.

Horoscopul dragostei pentru SĂGETĂTOR:

Săgetătorul stabilizează aspecte în zona relaţiilor. Te clarifici şi vei lua decizii extrem de importante privind dragostea. Cei care sunt singuri veţi avea parte de o situaţie sensibilă şi puteţi intra în probleme care nu sunt ale voastre.

Horoscopul dragostei pentru CAPRICORN:

În zona iubirii Capricornul are o zi fantastică. Partenerii din trecut te caută şi vei avea parte de întâlniri karmice. Nu este indicat să te întorci în trecut.

Horoscopul dragostei pentru VĂRSĂTOR:

Este o zi specială pentru Vărsători, ei pot întâlni persoana cu care vor rămâne toată viaţa. De asemenea, unii vărsători vor face planuri de nuntă.

Horoscopul dragostei pentru PEŞTI:

Neptun, guvernatorul zodiei tale, se află aşezat pe casa dragostei. Vei avea sclipiri în ceea ce priveşte iubirea. Este o zi a clarificării, vei vedea dincolo de aparenţe. Peştii singuri trebuie să socializeze, să iasă la atac! sursa:spynews