Experiența cumplită prin care a trecut o tânără care și-a făcut tatuaje pe globii oculari

O tânără din Australia a rămas fără vedere timp de mai multe săptămâni după ce și-a tatuat globii oculari în albastru, informează eluniversal.com.mx.

Amber Luke, din Brisbane, Australia, a trecut prin momente îngrozitoare când a dorit să-și coloreze în albastru albul ochilor. Acele folosite la tatuaje au intrat prea adânc în globii oculari și aceasta a orbit temporar, timp de trei săptămâni.

În ciuda experienței cumplite prin care a trecut, Amber Luke a declarat, pentru Barcroft TV, citat de eluniversal.com.mx, că nu are regrete.

Procedura prin care și-a colorat pupilele ochilor în albastru a durat 40 de minute și a fost extrem de dureroasă. „Când a pătruns cerneala, am simțit ca și cum mi-a frecat sticlă în ochi”, a mărturisit australianca în vârstă de 24 de ani.

„Dacă procedura se realizează corect nu există probleme absolut deloc. Însă eu am orbit timp de trei săptămâni”, a explicat ea pe o rețea de socializare.

Amber Luke este influencer și pe rețelele de socializare este cunoscută drept „Blue Eyes White Dragon”. De-a lungul anilor, Amber Luke a cheltuit peste 260.000 de dolari pe 200 de tatuaje, piercinguri și alte intervenții de acest tip. De asemenea, tânăra are mai multe intervenții estetice. Primul tatuaj și l-a făcut la vârsta de 16 ani.