Cel mai tare TEST de PERSONALITATE! Spune-mi în ce ZI te-ai născut, ca să-ţi spun CINE EŞTI! Alege DATA NAŞTERII! Vei avea o mare surpriză! Spune în ce zi te-ai născut ca să afli cum eşti

Ca să aflați anul personal pentru 2020 se aduna datele din data de naștere dar cu anul 2020. Exemplu 25 05 2020, rezultă An personal 7. Adica 2+5+0+5+2+0+2+0= 7. Se aduna cele două cifrele până când râmâne una singură.

An personal 1

Ai intrat într-o nouă viață, într-un nou ciclu. Ce înseamnă asta? Că ești mult mai curajos, mult mai puternic și puerea de a deveni o persoană foarte importantă pentru tine.

Nu așteptați să treceți la treabă pe la jumătatea anului, începeți imediat lucrul de la 1 ianuarie 2020. Nu vă apucați târziu de planuri.

Aveți șansa să demarați proiecte noi, ai toate șansele. An de schimbare. Pe latura sentimentală nu te precopi de parteneriate, posibil ca în viața ta să apară p persoană nouă de care își poți lega viitorul, în special pentru cei necăsătoriți.

Banii vin și poți să faci investiții, chiar și pentru achiziționare de locuințe. Cine are an personal 1 este cu bătaie lungă.

An personal 2

Anul personal 2 le aduce în 2020 trecerea mai ușoară pentru prejudecăți, ești capabil să faci tot ceea ce ți-ai propus. Climatul general pentru un an personal 2 aduce relațiile cu cei din jur pe plan princiapal. Nu poți trăi singur.

În acest caz exista armonie sau conflict. Profesional anul personal 2 aduce asocieri sau locuri de muncă noi, ai oportunități de a găsi chiar două oferte bune. Zona sentimentală pentru cei singuri aduce șanse mari de căsătorie, iar pentru cei cu relații cu probleme rupturi.

Este an de economii din punct de vedere finaciar. Pierderi posibile datorită unei prea mari încrederi într-o persoana care vă este apropiată. În an personal 2 nu se iau bani împrumut și nici nu se dau.

Noi prietenii, dar și rupturi.

An personal 3

Anul 3 este un an agreabil în 2020. Este anul în care tot ce înseamnă creație, imaginație sunt la cote mari. Activitatea jurnalistică și literară este fantastică, dar și distracțiile. An de reușite, afaceri prospere și culegerea roadelor.

Sentimental cei cu anul personal 3 sunt niste fluturatici, în niciun caz de stabilitate. Plați și cheltuieli exageraet, călătorii și interese noi. Este an care apar copiii din flori, fiți atenți. Pentru cei căsătoriți an de fertilitate.

An personal 4

An de muncă și eforturi cu unele restricții, invată-te cu greul că abia atunci îți vei putea seama ce ai pierdut. Sentimental, probabilitatea unei rupturi dacă scârțâie relația. Financiar este un an sărac, anul personal 4 aduce portofelul gol și atenționare mare pe sănătate.

An personal 5

An personal 5, în cazul în care doreai să faci ceva acum a sosit momentul. Multe schimbări la muncă sau ameliorări dacă rămâi la același loc de muncă. Expansiunea unei afaceri pentru cei ce dețin, sentimental aventuri amoroase, cine nu are o persoană lângă el este anul în care poate sa o găsească.

Bani creșterea capitalului, a averii și a profitului. An ideal pentru o mare călătorie.

An personal 6

An personal 6, aduce un 2020 plin de conflicte de muncă și certuri. 6 poate intra conflictual prin felul de a munci, însă au parte de mulți prieteni „bine voitori” care le vor răul. Climatul general an personal 6 cu responsabilități mari, pe primul plan familia.

La muncă sunteți puși în situația de a alege între două posibilități. An de ruptură sau divorț pentru cei care într-un an 2 sau 4 personali au fost disensiuni în cuplu. Ca bani succese financiare.

An personal 7

Este favorabil pentru a te implica într-o relație de lungă durată. Anul personal 7 este anul individualismului, al singurătății, al independenței, pentru că cei cu an 7 sunt în perioadă de reculegere și bilanț intim. An propice reflexiei si calmului. Nu sunt interesați de problemele de afaceri. Stai cuminte.

Pot să apară contracte posibile de unde nu te aștepți. Ai noroc divin și al hazardului. Sentimental probleme care pot atrage izolarea și solitudinea. Câștiguri neașteptate la jocuri. Sfatul în an personal 7 în 2020, evitați invetițiile și administrați corect finanțele.

An personal 8

Este bine să analizezi toate posibilitățile înainte din orice punct de vedere. Anul personal 8 este an de angajări și împliniri. Tot ce înseamnă bani și interes financiar, anul îți aduce numai să îi poți duce. Carieră – promovare. RISC de căsătorie și șansă de divorț.

Banii sunt pentru investiții favorabile, an propice recuperării banilor pierduți. Singura parte proastă este că este posibil să fiți implicați în procese și probleme cu justiția.

An personal 9

An personal 9 în 2020, banii nu aduc îmbogățirea, dar trebuie să ai grijă de sănătate pentru că nu ai avut grijă de ea în ultimul timp. Bilant total, te deștepți, te trezești dar ai și niște frici. Într-un an 9 nu începeți nimic nou sau lucruri pentru prima dată. Finalizați tot ce ați avut și faci pregătiri pentru un un an personal 1. Este un an de călătorie și favorabil pentru asta. Sursa: B1.ro