O tânără de 18 ani a sunat la 112 și a spus că a fost violată de mai mulți necunoscuți. Ireal ce s-a întâmplat după ce a închis telefonul! Un caz unic, nici polițiștii nu au mai întâlnit așa ceva. Cum arăta corpul ei după….

O tânără din Botoșani i-a năucit pe polițiști, după ce a spus că ar fi fost violată ca să găsească un pretext pentru că nu și-a vizitat bunica. Fata a povestit că ar fi fost luată

cu forța de mai mulți indivizi care ar fi abuzat-o sexual într-o locuință. Cum victima nu prezenta urme de violențe, iar anchetatorii au reușit să afle adevărata poveste. Fata a întreținut relații

sexuale cu un tânăr și a reclamat că a fost violată pentru a justifica de ce a mai ajuns să-și viziteze bunica.

Polițiștii au făcut cercetări în două comune, după ce o tânără de 18 ani a sunat la 112, după ce a spus că ar fi fost violată. Fata a oferit mai multe indicii, iar investigațiile au fost

început atât în comuna Lunca, de unde este tânăra, cât și în comuna Sulița, acolo unde ea trebuia să ajungă, informează Monitorul de Botoșani.

Ancheatorii au aflat că tânăra, D.H, a plecat de acasă, duminică diminieață, cu gândul să-și viziteze bunica din satul Dracșani, comuna Sulița. Trebuia să meargă pe jos aproape șase kilometri, însă pe traseu doi tineri s-au oferit să o ducă cu mașina.

Din vorbă în vorbă, fata a ajuns să întrețină relații sexuale cu unul dintre bărbați, notează sursa citată.

Mai apoi, fata a ajuns într-un bar alături de cei doi. În după-amiaza aceleiași zile, a mers în locuința unui sătean, unde s-a distrat alături de alți patru tineri. Acolo, s-a iubit cu unul dintre cei prezenți la chef.

După ce s-a înnoptat, D.H și-a dat seama că trebuie să se întoarcă acasă și că trebuie să găsească un pretext pentur că nu a mai ajuns să-și vadă bunica. Atunci, a sunat la 112 și a povestit că a fost luată cu forța de mai mulți indivizi necunoscuți, care au băgat-o într-o mașină și au abuzat-o sexual într-o locuință.

Polițiștii, care au făcut cercetările, și-au dat seama că povestea părea cusută cu ață albă deoarece victima nu prezenta urme de violență.

Cu toate acestea, poliţiştii i-au identificat pe cei șase petrecăreți cu care fata și-a petrecut ziua. După ce vor fi audiați cu toții, anchetatorii vor analiza întreb probatoriul și vor stabili dacă a fost vorba într-adevăr despre o invenție.

Dacă se confirmă că a mințit, tânăra ar putea fi amendată pentru alertarea fără motiv a Poliției.

Zilele acestea, polițiștii au arestat un bărbat, care a violat o studentă într-un campus universitar din Cluj.