Un bărbat din Iași s-a dus la cumpărături de nuntă și și-a pierdut portofelul cu 3.500 de euro într-un mall. Continuarea întrece orice imaginație: Ce s-a ales de bani:

Un bărbat care s-a dus să-și facă cumpărături de nuntă și-a pierdut portofelul. În el se aflau 3.500 de euro și 1.600 de lei. Acesta a fost găsit de un polițist ieșean, pe o canapea din centrul comercial.

Agentul de poliție Valentin Radu din cadrul Secției 3 Poliție Iași a încercat să-l identifice pe ghinionist, însă un alt bărbat a pretins că este deținătorul portofelului.

Un alt individ a încercat să intre în posesia portofelului, dar a oferit informații false cu privire la suma de bani aflată în interior. Polițistul ieșean a demarat verificările pentru a stabili

cine este cel care și-a pierdut portofelul. În cele din urmă, adevăratul proprietar al portofelului a fost identificat.

Este vorba despre un tânăr de 20 de ani care venise la cumpărături pentru nuntă, alături de viitoarea lui soție.

„Venise la cumpărătări de nuntă, dar a pierdut portofelul cu 3.500 de euro şi 1.600 de lei. Un polițist l-a găsit, l-a căutat pe tânăr și i-a înapoiat bunul. Duminică, 25 martie, agent şef principal de poliţie VALINTE RADU din cadrul Secţiei 3 Poliţie Iaşi, fiind într-un

centru comercial din Iaşi, a găsit pe o canapea un portofel cu 3.500 de euro şi 1.600 de lei. În acel moment, un bărbat a pretins că el este deţinătorul portofelului, fapt neral, deoarece a dat informaţii

false cu privire la suma de bani aflată în interior.Deşi era în timpul liber, poliţistul ieşean a demarat verificările pentru a stabili cine este proprietarul portofelului.

Nu după mult timp, poliţistul a identificat deţinătorul portofelului. Un tânăr, de 20 ani, care venise la cumpărărturi pentru nuntă cu viitoarea sa soţie. Poliţiştul i-a transmis tânărului să fie atent la bunurile de valoare și casă de piatră!”, se arată în postarea făcută de Poliția Română pe Facebook.