Fiul ei dispăruse în 1995, fusese răpit, dar 21 de ani mai târziu a primit un telefon care i-a schimbat viața. a Început să plângă în hohote: ,,Sunați la poliție!”. Uite cine era la telefon și ce i-a zis:

Maria Mancia a pățit în 1995 ceva ce este, probabil, cel mai îngrozitor coșmar al oricărui copil. Femeia s-a întors acasă ca de obicei, dar a descoperit că fiul ei,

Steven, de numai 1 an dispăruse fără urmă din casa ei din California. Femeia și-a dat rapid seama că cel mic fusese răpit. Și, pentru ca lucrurile să fie și mai rele, cel care îi intrase în casă era cineva pe care îl cunoștea foarte bine.

Răpitorul luase toate actele copilului, inclusiv o fotografie a ecografiei sale. În cele din urmă a reieșit că Steven fusese răpit de către fostul iubit al Mariei, cel care era și tatăl copilului.

Dar în afară de asta, nimeni nu știa unde l-a dus, era de parcă ar fi dispărut fără urmă. Tot ce-i mai rămăsese sărmanei mame era o poză pe care o avea mătușa ei, aceasta i-o trimisese pentru ca Maria să aibă ceva care să-i amintească de copil și să aibă o imagine care ar putea ajuta poliția să-l aducă înapoi.

În anii care au urmat, Maria avea doar această fotografie alb-negru pentru a păstra vie memoria fiului său:

Dar într-o zi, 21 de ani mai târziu, ceva neașteptat s-a petrecut într-un oraș îndepărtat, ceva care va ajuta poliția să rezolve cazul fiului Mariei. Un cetățean american pe nume Steven se

înscrisese pentru a studia Dreptul într-o școală din Puebla, Mexico. Când poliția a primit această informație, au decis să-l contacteze pe tânăr pentru a afla mai multe despre trecutul său.

L-au întrebat despre tatăl lui biologic, și li s-a răspuns că plecase. Apoi o analiză ADN a demonstrat clar că Steven era fiul pierdut al Mariei. Steven nu știa că fusese răpit când era mic, nu știa că mama lui era în viață și că își dedicase întreaga viață găsirii lui. Nu știa nicii că mai avea 4 frați care de-abia așteptau să îl cunoască.

Când mama l-a reîntâlnit, cei doi au izbucnit în lacrimi. Steven a declarat: ,,Am trăit în tot acest timp fără mama, apoi am aflat, după atâția ani că ea trăia, dar în altă țară, am fost copleșit”.