Horoscop 15 – 21 decembrie 2019. Se tulbura apele, o zodie ajunge la capatul puterilor

Horoscop Mariana Cojocaru pentru saptamana 15 – 21 decembrie 2019. Pe data de 26 decembrie are loc o eclipsa care schimba viata tuturor. Acest eveniment aduce probleme de sanatate, cariera, loc de munca si familie, iar sursa problemelor pare sa vina din trecut.

Berbec- Lilith si Neptun sunt intr-un sector astral foarte delicat in saptamana care urmeaza. Cum urmeaza pe 26 Decembrie o Eclipsa importanta, ce face aspect de cuadratura cu Soarele natal,

multi pot avea probleme (sanatate, cariera, loc de munca, familie) care le vor da mari dureri de cap, pentru ca nu vor sti cum sa le descifreze. Cauza problemelor este profunda si are radacini karmice, ce tin de trecut.

Taur – Aliniere de planete la Venus, unul din patronii vosti astrali. Alinierea implica trei planete: Venus, Saturn si Pluton, toate trei in Capricorn. Cum Eclipsa Inelara de Soare va fi vizibila in Sudul Asiei,

Oceanul Indian, Indonezia si Nordul Australiei si Axa Karmica este tot in Capricorn langa Venus, vor fi afectate toate zodiile(Balanta, Scorpion, Rac, Capricorn, Pesti, Sagetator, Berbec, Gemeni,Leu).

Gemeni- Cum spuneam la Taur ca toate zodiile sunt afectate de Eclipsa Inelara de Soare din 26 decembrie, e bine sa stiti ca solutiile la problemele ce tin de dragoste, sanatate, cariera, familie, copii le pot pot da numai studiind astrograma personala. Se tubura apele si va urma o perioada si mai grea, desi multi nu va asteptati sau nu credeti in asa ceva. Eclipsa Inelara de Soare e acum o chestiune de atentionare …

Rac – Daca ati citit deja la celelalte zodii, realizati ca alinierea de planete a lui Saturn cu Venus si Pluton, prezenta lui Jupiter in Capricorn si a Axei Karmice va pot da toata viata peste cap. Planetele sunt in zodia opusa si vizeaza relatia matrimoniala, sentimentele, sanatatea, familia, cariera sau un alt sector existential important. Analiza karmica personala ma ajuta sa va arat drumul corect, neblocat.

Leu- Soarele se pregateste deja sa intre in Capricorn si sa rezoneze cu Stellium-ul din aceasta constelatie. Va rezona mai intai cu Jupiter, apoi cu Axa de Destin si cu alinierea de planete(Venus, Saturn, Pluton). O saptamana grea se anunta pentru voi si aspectele astrale enumerate pot viza sanatatea, cariera, viata sentimentala sau de familie(dragoste). Cum harta natala e importanta,nu am cum sa dau sfaturi generale.

Fecioara- Cum Mercur este in zodia opusa Gemenilor(Sagetator) si face aspect de cuadratura cu Soarele natal, e bine sa realizati ca si celelalte aspecte se vor presante si apasatoare pe destinul vostru. Ma refer la Eclipsa Inelara de Soare din 26 Decembrie, la alinierea de planete formata din Venus, Saturn, Pluton. Fiecare aspect va ridica tot felul de intrebari legate de compatibilitati(dragoste, familie,etc).

Balanta- Daca ati citit analiza facuta aici, stiti deja ca urmeaza o saptamana dificila, cu aspecte ce nu actioneaza superficial si la voia intamplarii. Eclipsa Inelara de Soare face aspect de cuadratura cu Soarele vostru natal, iar Venus(patroana voastra astrala) in rezonanta cu Saturn si Pluton va poate dezechilibra. Cheile de echilibrare le vad doar pe astrograma voastra personala.

Scorpion- Eclipsa Inelara de Soare din 26 Decembrie este extrem de importanta pentru voi, caci este pe Axa Karmica, iar in apropiere este Pluton, unul din patronii vostri astrali importanti. Cum Pluton se afla intr-o aliniere de planete cu Venus si Saturn vizeaza dragostea, comunicarea cu cei din jur, raceala saturniana, sanatatea: afectiuni karmice cu cauze si radacini profunde(analiza personala imi da solutii).

Sagetator- Jupiter, patronul vostru astral, tocmai a intrat in Capricorn, acolo unde este Axa de Destin si unde Eclipsa Inelara de Soare va poate lua la intrebari. Ce fel de intrebari? Existentiale. Legate de misiunea de viata(stiti ce misiune karmica aveti inscrisa pe astrograma voastra, ca difera de alegerile facute?), de indeplinirea ei. Alinierea de planete: Venus vizeaza dragostea, Saturn-cariera, Pluton-sanatatea.

Capricorn- Eclipsa Inelara de Soare din 26 decembrie va vizeaza in mod direct si va poate afecta intreg destinul. Tot in Capricorn va fi saptamana viitoare si Venus, Saturn, Jupiter si Pluton si tin de domenii existentiale sensibile: dragoste, sanatate, cariera si noroc. Aceastea sunt vizate acum, dar multi pot avea parte de cutremure existentiale, pentru ca nu au inteles multe lucruri ce le au inscrise pe harta natala.

Varsator- Sunt afectati Varsatorii saturnieni, in mod deosebit, deoarece Saturn este intr-o asociere de planete extrem de tensionata. Eclipsa Inelara de Soare va fi pe Axa Rac-Capricorn, iar unii nu stiu cum sa se orieteze cu busola prin viata. Cum astrograma karmica individuala este un fel de busola sau radiograma, acolo vad cum sa va orientez cat mai bine pentru a iesi in zona de lumina(cariera, dragoste,sa)

Pesti- Ca sa nu vi se scufunde barca vietii, acum ca Lilith(Malefica) este in constelatia voastra, e bine sa stiti ca Eclipsa Inelara de Soare indica lipsa de iubire, raceala din cuplu chiar si acolo unde multi cred ca le merge bine. Vizata este si sanatatea, prieteniile(Eclipsa de Soare cu Saturn si Venus), cariera, comunicarea. Cum bilantul de an pot sa-l vad pe astrograma personala, acolo sunt solutiile…