Ce face azi Mihaela Tatu, după ce a părăsit televiziunea. Colaborează cu Cristi Brancu FOTO

Mihaela Tatu revine în atenția fanilor cu un nou proiect! O colaborare cu Cristi Brancu i-a surprins pe toți chiar în apropierea sărbătorilor. Ce pregătesc cele două vedete?

Mihaeal Tatu, colaborare cu Cristi Brancu

Mihaela Tatu a dispărut o bună vreme de pe micile ecrane. Cu toate că a fost una dintre prezentatoarele de bază ale televiziunii din România de la început de drum,

a făcut un pas în spate și a renunțat la rolul de moderator. Acum, aceasta este implicată într-un proiect cu Cristi Brancu. 

Cele două vedete vor purta un discurs despre exprimare, prin gesturi sau privire, despre greșelile majore ale speacker-ilor, dar și despre livrarea cea mai potrivită a mesajului dorit.

„Story-trainer events. Tot ce trebuia să știți despre arta discursului pentru manageri – în care am vorbit despre exprimare,

non-verbal, erori majore ale speakerilor și cum să livrezi un mesaj memorabil – fost spus la @businessdaysro într-o întâlnire alături de @mihaela_tatu1 și @ovioltean #storytrainer #publicspeaking #nonverbal #emotion #learning”
Cristi Brancu

Ce face Mihaela Tatu și despre ce este vorba în noua colaborare a vedetei cu Cristi Brancu
Ce face Mihaela Tatu și despre ce este vorba în noua colaborare a vedetei cu Cristi Brancu

„Eu îmi doresc să trăiesc…”

Mihaela Tatoiu a făcut nu de mult o schimbare majoră în viața sa. Fosta prezentatoare de televiziune a slăbit

nu mai puțin de 20 de kilograme. De când a renunțat la televiziune, a călătorit și s-a bucurat foarte mult de atenția familiei.

„Eu îmi doresc să trăiesc… indiferent de cât voi trăi, îmi doresc să mor sănătoasă. Este vorba despre respectul pe care îl poţi propriei persoane, despre iubirea şi stima de sine. Tot, tot (n.r.: alimentaţie, sport, masaj). De la ora 7 la ora 9 dimineaţa – sport, dieta e cea pe care o ştim şi masaj o dată, de două ori pe săptămână, chiar de trei, depinde cum am timp” Mihaela Tatu sursa:playtech