Oana Roman, foc și pară după ce a fost acuzată că a pozat indecent. “V-ați năpustit asupra mea ca șacali”

Oana Roman a luat pe toată lumea prin surprindere atunci când a anunțat că s-a separat de soțul ei, Marius Elisei. Cei doi păreau un cuplu extrem de solid și chiar erau foarte invidiați pentru modul în care au reușit să întrețină flacăra pasiunii.

Oana Roman a declarat atunci că decizia este asumată și este cel mai bun lucru pentru ei, cel puțin deocamdată. Vedeta a continuat să se implice în diverse proiecte, însă unul

dintre acestea a reprezentat o ședință foto în care Oana Roman s-a afișat într-o ipostază mai sexy decât ne-a obișnuit, într-un halat de baie alături de alte vedete de la noi. Reacțiile din mediul

online nu au întârziat să apară și, cum multe dintre acestea au fost negative, Oana Roman s-a decis să reacționeze și a postat un mesaj dur pe Instagram, în care le pune la punct pe doamnele și domnișoarele care au criticat-o.

“Am făcut o ședință foto, am pus o poză! Decentă! Nu știu dacă frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, și subiectiv ! Si v-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit.

V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți! Ați arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții. 

M-ați călcat în picioare pentru ca am curaj, pentru ca sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă, am cariera muncită din greu de peste 20 ani,

pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă, și în loc să faceți la fel, din neputință aruncați cu tot ce e mai rău în voi!”, a scris Oana Roman, pe Instagram.

Oana Roman mai spune că astfel de reacții se întorc și nu o afectează, iar vedeta a avut și un sfat pentru femeile care au pus-o la zid pentru că s-a afișat astfel.  

“Apoi vă supărați că vă raspund și nu stau să înghit rahatul vostru! Pe de altă parte mult mai multe ca voi, se identifică și rezonează cu mine! Nu le vedeti nici pe ele, multe si frumoase. Alegeți să fiâi negre la suflet și fără șansa de a deveni oameni frumoși. Tot răul asta se întoarce la voi! E păcat! Veti rămâne la fel de nefericite!”, și-a încheiat pledoaria Oana Roman. sursa:spynews