HOROSCOP Camelia Patrascanu pentru saptamana 16-22 decembrie. Vin bani multi pentru o zodie

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat horoscopul pentru saptamana 16-22 decembrie pentru fiecare nativ din zodiac.

HOROSCOP BERBEC. Pentru urmatoarea saptamana au de muncit. Incep saptamana energici, cu un tonus bun, cu speranta, cu umor si ingeniozitate. Trebuie sa fie mai atenti la spiritul de cooperare.

HOROSCOP TAUR. Creativitate si imaginatie. Vad departe, isi dau seama cam pe unde o iau lucrurile ca sa fie bine. Isi bat capul joi si vineri sa-i convinga si pe altii sa-i urmeze.

HOROSCOP GEMENI. Saptamana aduce multe vorbe, multe informatii, multe procese mentale. Trebuie sa fie calmi, linistiti si discreti.

HOROSCOP RAC. Sunt preocupati de bani. Simt cam cum pot sa-i faca. Pot sa si cheltuie, dar o vor face foarte eficient.

HOROSCOP LEU. E o saptamana cu tonus si forta. Sunt inspirati sa faca multe lucruri. Castiga niste bani si rezolva o problema.

HOROSCOP FECIOARA. Vorbim de o saptamana care poate incepe putin ezitant. Nu sunt sigure de cum arata agenda lor. Se mobilieaza perfect la mijlocul saptamanii, fac tot ce isi propun, renunta la regrete.

HOROSCOP BALANTA. Au chef de distractie, vad partea plina a paharului, sunt optimiste. Marti si miercuri sunt atente sa nu lase ceva nerezolvat din zilele trecute. Sunt multumite de rezultatele lor.

HOROSCOP SCORPION. Vor avea o saptamana de autoritate, de putere, de impunere, popularitate. Trebuie sa ia niste decizii importante inca de luni. Marti si miercuri muncesc mult, dar nu singuri. Trebuie sa lucreze si cu altii si sa puna accent pe comunicare.

HOROSCOP SAGETATOR. Saptamana aduce atentie, trebuie sa aiba spirit de discernamant si de dreptate. Risca sa si supere pe cineva.

HOROSCOP CAPRICORN. Sunt centrati mai mult pe partener. Asta i-ar putea ajuta sa se regleze. Marti si miercuri sunt zile foarte bune pentru a se ocupa de planul profesional.

HOROSCOP VARSATOR. Vor avea intalniri destul de importante. Marti si miercuri analizeaza ce castiga si ce pierd.

HOROSCOP PESTI. Vorbim de o saptamana care aduce chef de munca. Sunt foarte implicati. sursa:antena3