Incredibil!Cum a ajuns să arate Cătălin Crișan la doar 51 de ani

Cum a ajuns să arate Cătălin Crișan?! Cătălin Crișan, în vârstă de 51 de ani, a ajuns de nerecunoscut. Acesta a fost surprins alături de iubita sa, Monica.

Incredibil!Cum a ajuns să arate Cătălin Crișan la doar 51 de ani

Cătălin Crișan, cântărețul care făcea furori în preajma femeilor, a ajuns astăzi de nerecunoscut. Cântărețul a fost surprins de paparazzi  SpyNews, alături de iubita sa, Monica.

Cei doi au fost invitați la deschiderea unei fabrici de bere aflată pe proprietate fiului lui Răzvan Lucescu.

Artistul pare total schimbat, iar kilogramele în plus și-au pus amprenta asupra înfățișării sale. Însă, cu toate acestea, se pare că iubite sale, nu-i displace acest lucru, ambii fiind numai un zâmbet pe tot parcursul drumului.

Cântărețul a mai fost căsătoritîn trecut cu două femei minunate. În anii 1995-2009, artistul a fost căsătorit cu Lucia Bubulac,din care au rezultat doi copii, Daria și Raris. Între 2010-2013, a fost însurat

cu Alina Cupșa. Cele două femei din viața lui Cătălin Crișam, erau medici. Căsnicia cu Lucia Bubulac a durat 14 ani, însă se pare că artistul nu a suferit foarte mult, deoarece s-a refugiat în brațele

medicului dermatolog, Alina Cupșa. Cei doi au făcut cununia religioasă în 2011, iar în 2012 a venit pe lume fetița celor doi, Lara Maria. Acum, la vârsta de 50 de ani, Cătălin Crișan se pare că și-a găsit în sfârșit sufletul pereche, pe mONICA, Cei doi s-au afișat pentru prima oară la nunta bunul său prieten, GAbriel Cotabiță. De atunci, relația celor doi este cât se poate de discretă.

Invitat într-o emisiune TV, acesta a precizat când va avea loc cea de-a treia nuntă.

Am spus că mă însor exact pe 6 februarie, când oi implini 70 de ani, dacă o mai fi lângă mine. Că atunci oricum nu mă mai ia nimeni”, a spus, cu umor, Cătălin Crişan.