S-a împrietenit cu o fetiță la școală, dar părinții au înlemnit când au aflat cine era. Au mers direct la poliție

S-a împrietenit cu o fetiță la școală, însă, când a adus-o acasă, părinții ei au rămas mască. Au sunat organele abilitate și au făcut cercetările necesare pentru a-și confirma suspiciunile. E povestea unei familii din Africa de Sud, care și-a recuperat fiica după 20 de ani.

S-a împrietenit cu o fetiță la școală și părinții au avut șocul vieții lor când au văzut-o

Povestea soților Nurse a început în 1997, pe când au devenit părinți pentru prima oară. Celeste era de trei zile mamă, când a adormit cu fiica la piept și s-a trezit fără ea. Fiica lor fusese furată din maternitate și timp de douăzeci de ani nu i-au dat de urmă.

Timp de două decenii, soții Nurse și-au căutat neîncetat fiica și au visat la ziua în care o vor strânge din nou în brațe. Ba mai mult, au continuat să-i serbeze ziua de naștere în absență, demonstrându-i că nu au uitat-o nicicând.

Și-au găsit fiica după 20 de ani

În februarie 2015, cea de-a doua fiică a cuplului le-a prezentat noua prietenă de la școală. Surpriza a făcut ca fata respectivă să li se pară extrem de cunoscută. Ba mai mult, aceasta din urmă împărtășea aceeași zi de naștere cu fiica lor dispărută. De aici și până la a bănui că e fiica lor dispărută n-a fost decât un pas.

În cele din urmă, soții Nurse au chemat autoritățile și au cerut să se facă un test ADN pentru a-și confirma suspiciunile.

În scurt timp, rezultatul a fost adus la cunoștința soților Nurse și aceștia a descoperit că, într-adevăr, este vorba despre fiica lor biologică, răpită în urmă cu 20 de ani. Aparent, aceasta își trăise toată viața la doar câțiva kilometri de casa lor. sursa:radiosimplu