ANDRA SI EVA MARUTA AU CANTAT PENTRU PRIMA OARA IN DUET. DETALII DESPRE CONCERTUL CARITABIL, CARE A ADUNAT SUMA DE 205.000 EURO

Andra si invitatii sai, alaturi de Orchestra Simfonica Bucuresti, sub bagheta dirijorului Andrei Tudor si cu interventia scenica a lui

Cristian Leonte, au concertat in fata a peste 800 de invitati, companii si vedete, in beneficiul pacientilor de la HOSPICE Casa Sperantei.

La invitatia Carrefour, 29 de companii s-au reunit in cadrul unui concert caritabil, desfasurat la Opera Nationala, luni, 9 decembrie si au donat 205.000 de euro catre Hospice Casa Sperantei.

Intr-un decor de poveste, Andra a interpretat colinde traditionale, melodii compuse de Andrei Tudor special pentru artista si melodia „Vin Acasa de Craciun”, lansata in premiera pe Scena Operei Nationale Bucuresti.

Pe scena, au urcat sa cante alaturi de Andra, invitati speciali, precum: Bodo (Proconsul), Mircea Radu, Mioara Velicu, Liviu Teodorescu, Paula Herlo si Narcisa Suciu. Punctul culminant al concertului a fost ultimul moment artistic, sustinut de Andra si Eva, fetita de doar 4 ani a cuplului Andra si Catalin Maruta, care au cantat „Deschide usa, Crestine!”, emotionand audienta.

„Craciunul a fost intotdeauna un moment important in familia noastra. As vrea ca prin acest concert sa reusim sa aducem sarbatori fericite pentru cei mai putin norocosi dintre noi.

Am cantat cu gandul la toti cei care au nevoie de speranta, de momente de liniste in pragul Sarbatorilor de iarna si au nevoie sa creada intr-un viitor mai bun, ca sa poata gasi puterea sa lupte in fiecare zi”, a completat Andra.

Prezente din lumea mondena din Romania s-au alaturat cauzei si au participat la evenimentul caritabil: Marius Moga, Gabriela Szabo, Alex Dima, Adina Buzatu, Olimpia Melinte, Anca Sina Serea, Iulia Albu, Elena Lasconi, Helmuth Duckadam, Irina Mohora, Monica Dascalu, Lavinia Petrea, ca sa numim doar cativa dintre ei.

Donatiile rezultate in urma concertului merg catre HOSPICE Casa Sperantei si asigura 2 milioane de minute de ingrijire paliativa. Ingrijirea paliativa isi propune sa imbunatateasca calitatea vietii pacientilor si a familiilor lor, atunci cand se confrunta cu o boala incurabila, prin servicii medicale si sprijin social, consiliere psiho-emotionala si spirituala atat pentru pacienti, cat si pentru familiile lor.

„Avem 4.000 de motive pentru care sa luptam zi de zi, acesta este numarul pacientilor pe care HOSPICE Casa Sperantei ii ingrijeste in prezent. Gestul facut de Carrefour si toti partenerii, de Andra,

de toti artistii care au urcat pe scena, de Orchestra Simfonica Bucuresti si de dirijorul Andrei Tudor, ne face sa simtim ca avem si milioane de prieteni in jur. Iar pentru asta suntem extrem de recunoscatori!”, a spus Mirela Nemtanu, Director Executiv Fundatia HOSPICE Casa Sperantei. sursa:perfecte