Ce a făcut Răzvan Botezatu pentru noul său iubit! A venit în România și i-a făcut o surpriză uriașă

Răzvan Botezatu a venit, acum câteva zile, în România, pentru a fi alături de buna lui prietenă și confidentă, Raluca Dumitru, la ziua acesteia de naștere. Dar, pe lângă petrecerea de pomină la care a fost invitat special, Răzvan Botezatu a mai avut un motiv…

Răzvan Botezatu a decis să emigreze, definitiv, în Germania și să uite de aventurile pe care le-a avut, pe micul ecran, în România, fostul prezentator Tv fiind hotărât să înceapă o viață nouă acolo.

Și, normal, lucrurile au început, încet-încet, să se așeze pentru Răzvan Botezatu, fostul prezentator al unui matinal de succes la acea vreme, fiind, de ceva vreme, îndrăgostit.

Și, dacă tot a venit în România și a avut-o alături de Raluca Dumitru i-a cerut acesteia un sfat cât se poate de serios: să își augmenteze cu acid hialuronic, sau nu, buzele.

Iar Raluca Dumitru, evident, l-a sfătuit să o facă, așa că Răzvan Botezatu nu a mai stat pe gânduri și a dat o fugă la o clinică specializată pentru asemenea intervenții estetice.

”Mi-am făcut buzele, cred că o să leșine (iubitul lui Răzvan Botezatu, n. red.) când mă vede. Sigur o să îl impresionez și, la o adică, mai explorez și eu viața”, ne-a spus, în exclusivitate, Răzvan Botezatu.