Iti aduci aminte de actrita din ‘Veronica’? Lulu Mihaescu a implinit 51 de ani! Uite imagini cu actrita, dar si cu fiica ei

Micuta actrita din “Veronica” este cunoscuta de toata lumea! Dar putini stiu cum arata Lulu Mihaescu acum, la 50 de ani! Mai mult, ea are o fata care ii mosteneste frumusetea.

Lulu Mihaescu a devenit cunoscuta publicului din Romania odata cu interpretarea rolului Veronicai in filmul cu acelasi nume, dar si continuarea acestuia: “Veronica se intoarce”.

Filmul prezinta povestea unei fetite de 4 ani, care traia intr-un camin de copii. Cu ocazia zilei sale de nastere, ea primeste de la Zana cea Buna o traista care ii poate indeplini orice dorinta.

Si de aici incepe aventura pentru Veronica. Fetita inocenta a cucerit fara doar si poate inimile tuturor la vremea respectiva.

Producatorii au fost atat de incantati de prestatia sa, incat au propus-o pentru foarte multe rolului, pana cand aceasta

a decisa sa se retraga din lumea cinematografica. A mai jucat in 3 filme in perioada 1976-1982.

Dar nu actoria a fost singurul ei talent, i-a placut enorm sa cante la pian. A renuntat la actorie pentru pasiunea sa, asa ca a urma cursurile Conservatorului din Bucuresti.

Iar pasiunea sa s-a transformat in job ulterior. A devenit clapar si a cantat alaturi de trupa “Timpuri Noi”, pana cand a luat decizia de a parasi definitiv Romania, la inceputul anilor ’90.

In prezent, fosta actrita locuieste in Vancouver si este profesoara. Preda lectii de pian si este extrem de multumita de parcursul sau in viata.

Are si o mare bucurie, fetita sa, Ana, in varsta de 27 de ani. II seamana perfect mamei sale si viseaza sa calatoareasca in jurul lumii.