Oana Roman, mesaj dur pe Instagram: “M-ați călcat în picioare”

Oana Roman a anunțat recent că se desparte de Marius Elisei, însă această decizie nu a băgat-o pe vedetă în depresie,

ci chiar a făcut-o să renască. Oana se simte mai încrezătoare ca niciodată și arată mai bine ca niciodată! Ea și-a făcut curaj și a postat o fotografie în halat de baie, pe Instagram. Fanii au sărit imediat să o atace.

Oana Roman, mesaj dur pe Instagram: “M-ați călcat în picioare”

Mulți dintre cei care o urmăresc pe Oana pe rețelele de socializare au ales să o ctririce pentru fotografia postată.

Vedeta nu a întârziat să vină cu un răspuns foarte dur, semn că a fost afectată de toate comentariile negative.

”Am făcut o ședință foto, am pus o poză! Decentă! Nu știu dacă frumoasa sau nu, dar frumosul e relativ, și subiectiv ! Si v-ați năpustit asupra mea ca șacalii, ați aruncat ură, venin, răutate, jigniri de necitit.

V-ați vărsat negrul din suflete, v-ați răzbunat pe mine pentru ce stiu eu ce lipsuri afective sau materiale aveți!

Ați arătat cât de mult rău poate zace într-o femeie, unele care sunt mame, bunici, soții. M-ați călcat în picioare pentru ca am curaj, pentru ca sunt asumată, pentru că nu urlu, nu țip, nu-mi pun poalele în cap, pentru că am coloana vertebrală, stau dreaptă.

Am cariera muncită din greu de peste 20 ani, pentru că lupt ca să fiu independentă, liberă, și în loc să faceți la fel, din neputință aruncați cu tot ce e mai rău în voi. Apoi vă supărați că vă raspund și nu stau să înghit rahatul vostru! Pe de altă parte mult mai multe ca voi, se identifică și rezonează cu

Alegeți să fiți negre la suflet și fără șansa de a deveni oameni frumoși. Tot răul asta se întoarce la voi! E păcat! Veti rămâne la fel de nefericite!”, a scris Oana Roman, pe Instagram. sursa:stiritv