S-A AFLAT! CARE ESTE RELAȚIA ÎNTRE FUEGO ȘI COPIII IRINEI LOGHIN

S-a aflat! Care este relația între Fuego și copiii Irinei Loghin.

Nu este un secret faptul că Irina Loghin și Paul Surugiu au o relație specială. În nenumărate rânduri, îndrăgitul artist, Fuego,

a declarat că o consideră pe Irina Loghin ca pe o mamă: ”Este un exemplu de viaţă, este un om pe care îl iubesc foarte mult, este ca a doua mea mamă. Deşi se spune că sunt copilul cu mai multe mame,

să ştiţi că eu am numai 2 mame. Pe mama mea adevărată, care de fiecare dată mă aşteptă acasă şi pe doamna Loghin”.

Iar Irina Loghin îl îndrăgește, la fel de mult, pe Paul Surugiu.

„Paul este special pentru mine, a fost şi va fi, din toate punctele de vedere. Vreau să spun că nu îmi lipseşte niciun spectacol de-al lui Paul.

Dacă nu merg la un spectacol de-al lui de Crăciun, înseamnă că n-a trecut Crăciunul, n-au trecut sărbătorile… De multe ori, nu ştie că sunt în sală”, a precizat Irina Loghin.

Pentru că, de-a lungul timpului, au tot existat zvonuri conform cărora cei doi copii ai Irinei Loghin ar fi geloși pe prietenia dintre Paul Surugiu și mama lor, Irinuca şi Ciprian au ţinut să clarifice situaţia

„Nu avem cum să fim geloşi pentru că genetic noi sunt copiii ei şi avem un avantaj. Paul este în fiecare Crăciun la noi. El este la masa familiei”, au declarat cei doi, potrivit Antena Stars.

Fuego, cetățean de onoare la el acasă

Fuego a devenit cetăţean de onoare, chiar acasă, la Turda. Consilierii locali au votat un proiect de hotărâre în acest sens.

Asta, după ce, Paul Surugiu are deja o mulțime de astfel de titluri până în prezent, fiind declarat cetățean de onoare în peste 15 localități, dar și Artist al Poporului Republicii Moldova.

”Am devenit „CETĂȚEAN DE ONOARE AL ORAȘULUI TURDA”. Acasă la mine, în patria mea, în locul copilăriei și al formării mele. Bucurie mai mare nu puteam trăi, mai ales că acesta era unul din visele mele de copil.

Mă onorează și responsabilizează în același timp această distincție. Sunt fericit că mama mi-a fost aproape ieri, la fel ca și bunica, prieteni dragi, admiratori fideli, cărora le mulțumesc și desigur, profesorii mei din gimnaziu și liceu, care-au clădit la evoluția mea.

Mulțumesc pentru acest titlu onorific! Turda, vechea Potaissa, m-a vegheat mereu și nici un oraș nu a reușit să egaleze vreodată numărul de vise și bucurii pe care le-am trăit. Aici este acasă, ca într-o sărbătoare

a celui ce sunt, dincolo de statutul de artist, de om de televiziune, care-a muncit și a clădit, în 25 de ani, un nume. Grigore Vieru spunea, atunci când a primit titlul de cetățean de onoare al orașului Toplița, că distincția respectivă și titlul de membru al Academiei Române sunt pentru el mai mult decât un premiu Nobel.

Eu am primit nenumărate distincții, onorante, valoroase, importante diplome și medalii, dar Nobelul meu, împlinirea și confirmarea identității mele, pentru satisfacția și sufletul meu vine abia acum. 

Voi reveni mereu, cu onoare și bucurie, cu muzica și arta mea, dăruind fericiri, în singurul loc în care prietenia, familia, părinții si apartenența, poartă și un nume, scris cu majuscule – TURDA! ”, a mărturisit artistul. sursa:cancan