Messi, baiatul din Buzau inecat in lac, si-a presimtit sfarsitul. A postat un mesaj, stia ca anul acesta nu va mai prinde sarbatorile.

Messi, pe numele sau real, Vasile Burtea, stia ca anul acesta nu va mai prinde sarbatorile.

Tanarul a postat un mesaj trist pe Facebook, cu putin timp inainte de a fi gasit fara viata pe fundul lacului.

Messi, baiatul din Buzau inecat in lac, si-a presimtit sfarsitul. A postat un mesaj pe Facebook cu putin timp inainte de tragedie: „Am fost ce nu voi mai fi niciodata”

Chinuit de o viata grea, Vasile Burtea se simtea din ce in ce mai trist in ultima perioada si isi exprima suferinta prin intermediul retelelor de socializare.

Cu putin timp inainte de a muri, Vasile Burtea a postat pe contul lui de Facebook o fotografie cu el, imbracat intr-un pulover cu motive de Craciun si chiar parea fericit langa bradul impodobit de langa el. Cu toate acestea, tanarul a ales o descriere cutremuratoare.

„Am fost ce nu voi mai fi niciodata! Acum sunt asa cum nimeni nu se asteapta!🤭❄️” este mesajul pe care l-a scris Vasile Burtea, cu putin timp inainte de a se stinge.

De asemenea, Vasile Burcea a mai postat un mesaj care acum i-a facut pe prietenii lui sa lacrimeze. „Ce suflet obosit ai, copile!” a mai scris Vasile Burtea, la o alta fotografie postata pe reteaua de socializare.

Intr-un videoclip live pe Facebook, se vede ca tanarul nu era in apele sale si avea privirea pierduta. Probabil ca trecea prin clipe grele, dar nu avea cu cine sa isi impartaseasca durerea care il apasa.