Scandal de proporții în muzica populară! Cornelia Catanga și Elena Merișoreanu, la cuțite: „Să nu calce la înmormântarea mea!”

Cornelia Catanga și Elena Merișoreanu sunt unele dintre cele mai apreciate și cunoscute artiste din lumea muzicii populare românești. Deși sunt prietene de-o viață, acum câțiva ani, cele două au ajuns la cuțite și s-au certat extrem de rău.

În urmă cu ceva timp, Cornelia Catanga și Elena Merișoreanu au ajuns la cuțite. Cele două interprete de muzică populară și-au aruncat, una alteia cuvinte extrem de grele și se pare că totul ar fi pornit de la o bârfă.

Chiar dacă sunt prietene de-o viață, cele două artiste nu s-au menajat una pe alta deloc și fiecare dintre ele a spus ce a gândit.

Cornelia Catanga și Elena Merișoreanu, la cuțite!

Mai exact, după ce s-au încheiat filmările la o farsă marca „Acces Direct”, cele două nu şi-au mai vorbit! Se pare că Elena Merișoreanu a fost acuzată de către Cornelia

Catanga că a făcut-o pe interpretă „țigancă”, lucru care a deranjat-o enorm. La vremea respectivă, Cornelia Catanga a ținut să povestească totul fanilor săi.

Mai mult, Cornelia Catanga a lăsat „cu limbă de moarte” faptul că Elena Merișoreanu nu are ce să caute la înmormântarea ei!

„După ce am făcut farsa la Acces Direct am aflat că Elena Merişoreanu a zis în faţa unor colegi de-ai mei: ‘las-o dracu’ de ţigancă, s-a apucat şi asta să slăbească?’ M-a jignit foarte rău.

Nu e o problemă că m-a făcut ţigancă, pentru că sunt de această etnie, dar de ce să mă jignească? Nu m-am aşteptat niciodată la aşa ceva. Ferească Dumnezeu să se întâmple, dar, dacă mor, Elena Merişoreanu nu vreau să calce la înmormântarea mea” a spus Cornelia Catanga acum ceva timp, foc și pară.

Pe de altă parte, Elena Merișoreanu s-a apărat și a mărturisit că totul este doar o bârfă și nu și-ar permite niciodată să o jignească pe Cornelia Catanga.

„Nu ştiu cine i-a spus că eu am făcut-o ţigancă şi că am jignit-o. Am zis într-adevăr că e cea mai frumoasă ţigancă din România, dar nici gând să o jignesc. Nu mi-aş permite să o jignesc vreo clipă,

pentru că mama ei a fost prietena mea. Îmi pare rău că s-a supărat, dar sper să o conving că totul este doar o bârfă” a spus și Elena Merișoreanu, vizibil deranjată de situația de la vremea respectivă.