Mesaj emoționant postat de fiica Andreei Marin, după ce tatăl și fratelei ei au cântat împreună

Fiica Andreei Marin, Violeta, a avut o reacție emoționantă după ce tatăl ei, Ștefan Bănică, și fratele ei vitreg Radu, au cântat împreună pe scenă.

Mesaj emoționant postat de fiica Andreei Marin, după ce tatăl și fratelei ei au cântat împreună

Ștefan Bănică și fiul său Radu au cântat împreună la concertul de Crăciun și au emoționat pe toată lumea. Se pare că Violeta a fost printre cei cărora melodia le-a mers direct la suflet.

Fetița lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin a postat pe rețelele de socializare un mesaj de-a dreptul emoționant.

Am primit acest video de ziua mea. Este cel mai frumos cadou pe care puteam să-l primesc. Sunt atât de mândră de fratele meu, Radu Ștefan Bănică și sunt recunoscătoare că am un asemenea frate.

Când am văzut această filmare am început să plâng. Apreciază-i pe cei care te iubesc și prețuiește-i pentru totdeauna. Ești cu adevărat norocos, când întâlnești pe cineva ca el (n.r. fratele ei, Radu Ștefan)„ a scris pe rețelele de socializare Violeta, fiica Andreei Marin.

Postarea Violetei, pe Instagram. sursa foto: instagram
Postarea Violetei, pe Instagram. sursa foto: instagram

La finalul piese spectatorii au avut parte de un moment și mai special. Pe ecranul din spate a apărut o fotografie cu Ștefan Bănică, tatăl artistului. Astfel portretul de familie a fost reîntregit și tuturor celor din sală le-au dat lacrimile amintindu-și de marele actor.

Radu a vorbit în trecut despre primul concert pe care l-a susținut alături de tatăl său. „De exemplu, în 2012 am avut ocazia să am un moment cu tata la Sala Palatului, în concertele lui de Crăciun. Am dat atunci un casting, alături de alți copii, și nu m-a luat de la început. M-a trimis acasă după ore întregi de repetiții. Am suferit, îți dai seama! După aceea, până la urmă, m-a chemat. sursa:stiritv