OANA ZĂVORANU ȘI DORIAN POPA S-AU APROPIAT SUSPECT DE MULT PE PLATOURILE DE FILMARE! ANTURAJUL LOR PARIAZĂ PE ”LOVE AT FIRST SIGHT”

Pe final de an, se anunță o idilă de natură să stârnească furori în showbiz. Oana Zăvoranu și Dorian Popa ar fi devenit un cuplu, cel puțin unul platonic, potrivit unor surse de pe platourile de filmare ale serialului „Sacrificiul” de la Antena 1. 

CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA, a obținut detalii în exclusivitate. Ar fi cuplul care i-ar detrona pe Bianca & Bodi! Conform unora dintre colegii care au fost lângă ei la filmările pentru serialul momentului, „Sacrificiul”,

Oana și Dorian s-au apropiat extrem de mult în ultimele luni. Exact cum s-a întâmplat cu Angelina Jolie și Brad Pitt atunci când s-au îndrăgostit, prin 2004, la filmările pentru Mr. & Mrs. Smith.

„Lui Dorian i s-au aprins călcâiele după Oana Zăvoranu la filmări”

Mai nou, Oana postează fotografii alături de colegul ei, Dorian

În ciuda faptului că, în trecut, înainte să îl cunoască personal, Oana l-a ironizat pe Dorian, susținând că și-a pus dinți mult prea albi

pentru tenul lui, surse din echipa de la Antena 1 ne-au povestit că, din momentul în care s-au cunoscut mai bine, pe platouri, între cei doi ar fi fost „love at first sight”.

„Lui Dorian i s-au aprins călcâiele după Oana Zăvoranu la filmări. Oana este genul de femeie care pare foarte dură, rea, dar,

în momentul când te întâlnești personal cu ea și o cunoști cu adevărat, realizezi ce persoană minunată este”, spune o sursă din anturajul lui Dorian Popa, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA.

Au dispărut pozele cu Alex, au apărut cu… Dorian

Dorian și Oana au avut de filmat împreună foarte multe scene în serial. Așa se face că ei ar fi fost mereu surprinși de către echipă, și la filmări, și în pauze, în ipostaze foarte apropiate. Mai mult decât atât, se pare că cei doi au ținut legătura și după continuarea filmărilor.

Cireașa de pe tort ar fi că Oana a eliminat recent pozele cu Alex – soțul ei – de pe contul de Instagram. 

În schimb, și-a postat multe fotografii cu ea alături de Dorian Popa. De altfel, Oana nu a comentat nimic, după zvonurile privind divorțul de Alex, în ciuda faptului că foarte multe persoane ar fi contactat-o ca să o întrebe ce se întâmplă.

„Este o chimie extraordinară”

Dorian și iubita lui, Claudia

„Da, este o chimie extraordinară între ei doi. Dorian a fost frapat în momentul când a cunoscut-o personal pe Oana, pentru că a descoperit ce frumoasă, ce de gașcă și ce finuță este ea de fapt! S-a îndrăgostit… De aceea, în ultima vreme nu mai postează nimic cu iubita lui, și nu se mai afișează cu ea.

Unii spun că el și iubita lui ar fi în certuri, dar el încă nu le-a spus nici măcar apropaților dacă sunt doar scandaluri inerente oricărei relații sau pe bune s-a despărțit de ea, ca să fie lângă Oana”, a dezvăluit o sursă din staff-ul serialului „Sacrificiul”,

pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIADorian Popa este, cu siguranță, un bărbat foarte dorit de românce. Una dintre vedetele care a pus ochii pe el recent, și din cauza căruia aceasta

ar fi și divorțat de soțul ei, este cântăreața Bianca Rus. Aceasta i-ar fi stârnit gelozia bărbatului ei de atunci, Antonio, lăudându-l excesiv pe Dorian, mai ales în fața soacrei sale.

Dorian are o iubită sexy, pe Claudia Iosif, designer vestimentar, care este cu cinci ani mai mare decât el. Claudia pare însă foarte îndrăgostită de cântăreț și are multe poze pe Internet cu acesta, în dreptul cărora postează „Te iubesc”.