Fetița cea mică a Gabrielei Cristea împlinește 9 luni. Ce mesaj emoționant i-a transmis moderatoarea de la Antena Stars

Astăzi este sărbătoare mare în familia Gabrielei Cristea! Mezina Iris împlinește 9 luni, iar frumoasa moderatoare de la Antena Stars a ținut să-i transmită un mesaj tare emoționant. 

Gabriela Cristea are toate motivele să fie extrem de mândră. Are o familie minunată, un soț care o iubește și o respectă și 2 fetițe superbe, care o fac fericită în fiecare zi.

Astăzi este mare sărbătoare în familia frumoasei moderatoare de la Antena Stars, căci micuța Iris împlinește 9 luni.

Pe contul ei de Instagram, Gabriela Cristea a postat o fotografie cu micuța Iris și cu Tavi Clonda, alături de un mesaj emoționant, care a topit inimile fanilor. 

„Ea este Iris, mesagerul zeilor pe pământ. De 9 luni ne umple inima de bucurie și ne face să râdem în hohote atunci când ne zâmbește cu gingiuțele ei goale (încă nu are niciun dințișor).

Îți mulțumim copil optimist și frumos că ne înveți în fiecare zi din pagina ta de viață!” este mesajul transmis de Gabriela Cristea, fetiței sale, Iris. 

Tavi Clonda, surpriză de Sărbători pentru fani

Tavi Clonda le-a făcut recent fanilor săi cea mai mare surpriză. Artistul a lansat un colind extrem

de emoționant și a filmat în propria locuință. Protagoniștii principali? Gabriela Cristea și cele 2 fetițe ale lor, Victoria și Iris. 

Gabriela Cristea a slăbit extrem de mult

Frumoasa moderatoare de la Antena Stars a ținut o bună perioadă propria sa dietă, bazată pe 1000 de calorii zilnice. 

Gabriela Cristea a reușit să slăbească extrem de mult, iar fanii au fost foarte încântați de noile apariții ale vedetei. sursa:spynews