Replica lui Selly pentru CTP, după ce jurnalistul l-a criticat în urma accidentului în care și-a lovit bolidul: „Zât! La ratați sunt imun”

Selly i-a răspuns lui Cristian Tudor Popescu într-o melodie lansată cu trupa 5GANG, după ce gazetarul l-a criticat

în urma accidentului de circulație în care vloggerul și-a distrus bolidul de 70.000 de euro.

Selly, reacție dură la adresa lui CTP: „Haterii, zât, lasă-i să plece”

Trupa 5GANG a lansat recent piesa Hocus Pocus, care începe cu declarațiile făcute de Cristian Tudor Popescu la adresa lui Selly, în urma accidentului de circulație în care vloggerul și-a distrus bolidul, un Mercedes de 70.000 de euro.

„Hocus pocus, apar banii. Cinci stele, ca sultanii. Bag un story, easy money. Sunt preafericit ca Dani”, spune Selly.

În videoclipul piesei au fost introduse titluri din ziare cu Selly.

„Da’ mă găseşti pe coperta Capital, bro. Vorbesc în Forbes numere, am numerar yo. Haterii, zât, lasă-i sa plece.

Nu au decât să mă judece. Nu îi ascult, fiecare alege. Ce le dau eu se subînţelege. Ăştia dau cu hate, încasez cec după cec”, sunt versurile melodiei Hocus Pocus.

Piesa a fost lansată la scurt timp după ce Cristian Tudor Popescu a spus despre Selly că problema lui este decența.

„Persoanele astea care umblă cu geci de 1.500 de euro și cu mașini de 70.000 de euro, cum l-am văzut pe băiatul acesta, vloggerul, a venit aici,

la Digi, Selly sau Selby, era reprezentantul noii generații, care vine cu forță, cu entuziasm, să lichideze vechile structuri îmbrătrânite, dinozaurii… Frumos, revoluționar!…

Și-acum văz că prima lui grijă este să-și ia la… cât are, nu știu, 16-17-18 ani, cred că n-are 20 de ani, își ia mașină de 70.000 de euro, pe care, de altfel, a și ciocnit-o.

Păi, pentru mine este rău. Ce să fac? Eu sunt de modă veche. Când dai 70.000 de euro pe o mașină înseamnă că ai niște probleme interioare nu simple. Sunt convins, are bani mulți.

Problema nu este câți bani ai, problema este decența consumului și a achizițiilor. Asta este problema. Problema e ce faci cu banii ăia, indiferent câți ai avea, mulți, puțini”, a declarat gazetarul. sursa:playtech