La ce metodă a apelat Gabriela Cristea pentru a afla ce sex are bebeluşul din burtică.

Gabriela Cristea a apelat la o metodă tradiţională pentru a afla ce sex este bebeluşul din burtică. Pentru că nu mai avea răbdare să meargă la medic, vedeta de la Antena Stars a apelat la metode băbeşti.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, iar fanii vor să ştie mereu ce este nou în viaţa îndrăgitei prezentatoare, iar Gabriela Cristea şi soţul ei sunt două persoane deschise,

care împărtăşesc totul cu fanii. Aşa s-a întâmplat şi în perioada în care frumoasa vedetă a fost însarcinată.

Atât prima, cât şi a doua oară, Gabriela Cristea nu s-a sfiit să ofere detalii despre sarcinile sale oamenilor care o iubesc, iar Tavi Clonda, soţul ei, a povestit şi un episod amuzant.

La prima sarcină, până să ajungă la medic, pentru a afla ce sex are bebeluşul din burtică, Gabriela Cristea a ales o metodă ceva mai tradiţională pentru a afla ce urmează să aducă pe lume.

Astfel, cineva i-a pus sare în cap fără ştirea ei, iar tradiţia spune că dacă prima dată femeia însărcinată duce mâna la nas va avea băiat, iar dacaă duce mâna la gură va face fetiţă.

Aşa a făcut şi Gabriela Cristea, astfel că înainte de a merge la medic ştia ce sex va avea copilul pe care urma să-l aducă pe lume. “La Victoria, i s-a pus sare în cap Gabrielei, la o petrecere, şi a ieşit că va fi fată. Şi aşa a fost. Acum nu am avut timp să mergem nicăieri”, a spus Tavi Clonda, cu puţin timp înainte ca Gabriela Cristea să nască pentru a doua oară.

Gabriela Cristea, despre cea de-a treia sarcină

Întrebată de fani dacă vrea să facă şi un băieţel, Gabriela Cristea a decis să le vorbească deschis despre acest lucru. Aceasta a spus, în urmă cu câteva săptămâni că, momentan, nu vrea să mai facă niciun copil şi că îşi doreşte enorm să se axeze atât ea, cât şi soţul ei, pe cariera profesională.

“Dragilor, știu că ne doriți și un băiețel dar a venit momentul ca eu și soțul meu să ne fixăm toată atenția și către viața profesională, (proiecte TV și online, evenimente, concerte etc.)

carieră ușor lăsată deoparte în ultimii ani, din cele două motive minuntate apărute în viața noastră, fetele. Am simțit nevoia să fac public acest mesaj, întrucât am tot fost sunată și

întrebată de colegii din presă și nu numai, dacă sunt însărcinată din nou. Nu, nu sunt însărcinată, ba mai mult, va așteptăm anul viitor cu proiecte frumoase pe care abia așteptăm să vi le prezentăm! Și nu uitați: emisiunea Like a star”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram. sursa:stiritv