Horoscop 18 decembrie 2019. Zodia care varsa lacrimi amare

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Berbec

Gândește-te foarte bine la motivele pentru care vei să renunți la actualul tău job. Încearcă să nu iei decizii emoționale și întreabă-te dacă ai un motiv real pentru care vrei să faci asta. Ești obosită, iar o mică pauză te-ar ajută să vezi lucrurile dintr-un alt unghi.

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Taur

Uneori încerci din răsputeri să faci că lucrurile să meargă. Te simți cam obosită să fii doar tu cea care își da interesul și simți nevoia să fii puțin egoistă și să te gândești mai mult la ține.

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Gemeni

Deciziile pe care le iei în legătură cu viață ta îți aparțin în întregime. Îți vei face partenerul de cuplu foarte fericit pentru că în sfarist aveți aceleași opțiuni iar alegerile tale sunt în conformiotate cu așteptările lui.

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Rac

Participi la povestea unui apropiat, te impresionează și faci imediat comparația cu povestea ta. Vei reuși să te apropii mai mult de cei pe care îi iubești.

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Leu

Ți se potrivește de minune această zi, care te invită să redescoperi emoții și sentimente pe care le-ai neglijat, deși îți pot face viața mai frumoasă.

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Fecioară

Se întrezăresc reuniuni cu multă lume, în care tu vei fi protagonistul. Debordezi de energie, dar este nevoie să o coordonezi eficient spre acțiuni folositoare ție. Sunt posibile altercații cu șefii sau oficilii unor instituții, de aceea alege-ți cu grijă vorbele și gesturile.

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Balanță

Astăzi este ziua transformarilor pentru ține. O nouă tunsoare îți va prinde foarte bine în această perioadă. Totuși trebuie să ai foarte mare grijă la modul cum reacționezi atunci când ieși la anumite întâlniri.

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Scorpion

Un prieten vine cu o invitație pe care nu o poți refuza, deși presupune să renunți la anumite planuri mărețe. Te va bucura mai mult să te detașezi de toate, pentru un timp.

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Săgetător

Ești apreciat astăzi de către prieteni și de către colegii de serviciu. Discuțiile purtate pe diverse teme îți vor aduce informații interesante și sfaturi utile. Însă, cel mai delicat subiect atins este capitolul financiar.

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Capricorn

Felul cum ești îmbrăcată astăzi îți da foarte multă încredere în ține și se reflectă în modul în care te comporți. Ai parte de multă agitație la serviciu, însă vine week-endul și vei profită din plin de acest sfârșit de săptămâna

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Vărsător

Este o zi specială, care te invită la generozitate și toleranță, în special în legătură cu familia. Așa vei reuși să găsești și tu liniștea de care ai nevoie.

Horoscop 18 decembrie 2019 pentru Zodia Pești

Este o zi în care discreția și contemplarea vieții sunt esențiale pentru ține. Ai șanse deosebite de a te gândi pe îndelete la relațiile și situațiile în care ești implicat și de a reformula anumite principii de viață care ți-au adus până acum rezultate nesatisfăcătoare.