Horoscop 2020. Ce zodii vor avea un an imbelsugat, ce zodii vor avea un an interesant pe plan sentimental

HOROSCOP MINERVA 2020. Anul 2020 va fi impartit pe doua segmente. Pana in iunie va fi o perioada mai tulbure care va culmina cu mai multe discutii si cereri. Treptat, lucrurile se vor reaseza.

In anul 2020 debuteaza doua cicluri importante: conjunctia Saturn-Pluto care va avea loc pe 12 ianuarie si vizeaza lumea noastra interioara, cat si lumea celorlalti. Al doilea ciclu important va avea loc in decembrie 2020, cand Jupiter se va intalni cu Varsatorul.

HOROSCOP MINERVA 2020 Berbec: Este un an bun la locul de munca si pentru implicare in viata personala. Impreuna cu partenerul va merge intr-o directie spirituala, fiind o noutate pentru berbec care de regula este impulsiv. In anul 2020 va fi mai putin impulsiv.

Va fi un an care ii va aduce evolutie in cariera. Anul va debuta cu o serie de renovari, fiind preocupat de partea casnica. La capitolul sanatate, organismul sau depinde de starea emotionala. Energia lui va fi canalizata catre familie si camin.

HOROSCOP MINERVA 2020 Taur: Este un an interesant in ceea ce priveste dragostea, romantismul si intimitatea. Sectorul profesionar este extrem de energic in acest an.

In 2020, finantele s-ar putea imbunatati considerabil. Taurii vor avea o mai mare stabilitate si siguranta in ce priveste banii. La capitolul sanatate taurii nu vor avea probleme, singurele lucruri majore fiind in perioada eclipselor cat se pot acutiza anumite boli cronice: sistemul osos, sistemul digestiv.

HOROSCOP MINERVA 2020 Gemeni: Trebuie sa invete sa dezvolte relatii stabile cu prietenii si cu cei din jurul lor. In primavara vor intalni o persoana compatibila cu ei. Profesional, in ultimul an s-au multumit sa stea in umbra. In 2020 vor fi mai creativi,

vor avea idei si propuneri. Se va acutiza nevoia de a fi in prim plan si de a fi recunoscuti pentru ideile pe care le au. Financiar li se imbunatatete situatia, insa trebuie sa invete sa cheltuie mai putin.Trebuie sa se odihneasca mai mult si sa consume alimente care sa le sprijine sistemul nervos.

HOROSCOP MINERVA 2020 Rac: Casatoria, copiii si partenerul vor fi pe primul plan. In anul 2020 vor adauga si o nota de distractie. Vor dori sa ofere o conotatie mai aparte relatiei. Sunt creativi si in relatiile cu cei din jur. Profesional trebuie sa aiba incredere in pozitia sa.

Va fi un an in care trebuie sa aprofundeze mult studiu. Este un an productiv din punct de vedere al acumularii de informatii. Financiar cu munca si perseverenta vor elimina obstacolele care apar in calea prosperitatii lor. La capitolul sanatate nu vor avea parte de afectiuni majore.

HOROSCOP MINERVA 2020 Leu: Relational leii vor avea piedici. El trebuie sa se simta iubit si apreciat, daca nu simte acest lucru nu poate sa faca nimic cu viata sa. De aici vanalitatea si orgoliul. In momentul in care cunoaste femeia si barbatul care ii ofera senzatia de comfort sentiment are capacitatea de a „muta muntii din loc”. Profesional vor straluci

si isi vor aduce aportul ca sunt cei mai buni strategi si coordonatori. La capitol profesional vor straluci. Financiar vor avea un an norocos, mai ales in cea de-a doua parte a anului. La capitolul de sanatate trebuie sa aiba mare atentie, avand probleme destul de mari cu coloana.

HOROSCOP MINERVA 2020 Fecioara: Fecioarele vor renunta la persoanele care nu le mai spun nimic bun. Cei cu un har diplomatic vor reusi sa depaseasca problemele relationale.

Vor avea o schimbare in cariera, in special acele fecioare care lucreaza in domeniul comunicarii. Vor fi mai atenti la capitolul financiar, dar nu zgarciti. La capitolul sanatate trebuie sa aiba grija cu epuizarea fizica.

HOROSCOP MINERVA 2020 Balanta: Unele balante vor realiza ca oamenii pe care s-au bazat nu sunt unele autentice, de aici marea dezamagire. Parteneriatele de afaceri sunt sub semnul discutiei, insa construirea unei baze solide ii va destabiliza greu.

La capitolul financiar stiu cum sa isi gestioneze banii. Sunt generosi, dar nu arunca pe fereasca. Atrag oportunitati la care nu se gandesc. Pozitia favorabila a lui Neptun, le asigura o sanatate excelenta in acest an.

HOROSCOP MINERVA 2020 Scorpion: Si in anul 2020 au parte de un magnetism care nu ii lasa sa cedeze. Vor tinde sa pastreze totul in forma si sub controlul lor. In cariera stiu sa isi castige pozitia si locul profesional prin ideile pe care le sugereaza celor care

sunt pe primul loc. Inca de la inceputul primaverii vor avea parte de bani. Este un moment de conservare al viitorului. Sunt foarte buni organizatori si strategi pe planurile de viitor. Atentie la sanatate in cea de-a doua parte a anului. Este recomandat sa evite excesele.

HOROSCOP Sagetator: Isi extind cercul de relatii. Sunt sociabili si incearca sa-si gaseasca echilibrul si la locul de munca. Au un ritm constant in ceea ce fac. Trebuie sa se concentreze mai mult pe propria persoana. Pe primul plan pentru sagetatori sunt calatoriile si ideile filozofice. Sagetatorii sunt foarte buni terapeuti. Vor aprofunda mai mult planul spiritual si credinta pe care o au.

HOROSCOP Capricorn: Incearca sa gaseasca un echilibru intre planul financiar si relational. Sunt adepti relatiilor pe termen lung. Din punct de vedere al carierei, este un an mai dramatic. Se vor produce schimbari care nu sunt in concordanta cu ceea ce vor ei. Sunt nevoiti sa faca lucruri care nu le plac la capitolul profesional, insa, cu toate acestea, munca respectiva le va aduce bani. La capitolul sanatate incep problemele la nivelul oaselor. Au nevoie de mult mai multa odihna.

HOROSCOP Varsator: Relatiile nu sunt o proritate pentru ei. Pe primul loc se afla munca, acolo unde dau dovada de creativitate si ingeniozitate. Vor avea parte de nelinisti in prima parte a anului, insa vor prospera financiar. Sunt originali in tot ceea ce fac. Vor avea parte de vanzari, promotii, recunoasteri pe masura. La capitolul sanatate sunt atrasi de terapiile alternative.

HOROSCOP Pesti: Vor evita relatiile care nu le mai aduc nimic, insa au tendinta de a fi radicali si in privinta relatiilor benefice. Libertate si initiativa in domeniul profesiei. Incearca sa-si schimbe modul de a lucrat. Sunt dispusi sa-si asume riscuri profesionale. Incep sa-si cunoasca mai mult latura antreprenoriala. Vor avea parte de recunoasteri profesional. Trebuie sa se odihneasca si sa aiba grija cu alimentatia excesiva.