FEMEIE să nu iubești nici pe cel mai bogat, dar nici pe cel mai frumos bărbat

Dacă vreodată vei iubi un bărbat, să nu-l iubesti nici pe cel mai bogat şi nici pe cel mai frumos dintre ei. lubeşte-l de fiecare dată pe cel mai sincer. lubeşte-l pe acela care nu trece zi fără să te sune, să te caute sau să te facă să zâmbeşti. lubeşte-l pe acela care atunci când toată lumea este împotriva ta, te ia în brate şi iti spune că te sustine şi este alături indiferent de greutăti.

Dacă vreodată vei iubi un bărbat, iubeşte-l pe acela care crede si care nu se indoieste de tine. Care crede în tine şi în potentialul tău. Care te sprijină şi te motivează în dorinta ta de a ajunge cât mai sus pe scara socială. lubeşte-l pe acela care nu se fereşte niciodată să îşi arate sentimentele în fata lumii. Care se mândreşte cu tine în fata tuturor indiferent de situatie.

Dacă vreodată vei iubi un bărbat, alege-l cu mare atentie. Nu îti pierde niciodată timpul iubind bărbati fără orizonturi, gelosi si duri. Astfel de bărbati te vor trage mereu în jos. Dacă vreodată vei iubi un bărbat, iubeşte-l pe cel care te respectă şi te apreciază.

Care îti respectă alegerile şi care îti acceptă trecutul. Şi care crede in viitorul tău! Dacă vreodată vei iubi un bărbat, asigură- te că este cu adevărat un bărbat…

Uneori nu mai înteleg oamenii. Nu înteleg ce vor să spună, nu înteleg de ce spun ceea ce spun, nu înteleg de ce fac ceea ce fac, nu înteleg de ce gândesc într- anume fel, nu înteleg de ce au anumite dorinte şi de ce se comportă aşa cum se comportă.

Dacă ne gândim la ceea ce se spune despre om- omul este o fintă socială – am deduce de aici că omul ar trebui să fie un maestru al socializării si comunicării Doar am creat cuvântul! De multe ori însă cuvintele ne încurcă, îşi schimbă sensul, sau gura refuză să asculte gândurile şi spune cu totul altceva.

Oricum ar fi, recunosc că m-a cuprins o oarecare oboseală provocată tocmai de nevoia de socializare. Nu mai înteleg oamenii…

Adesea ne regăsim pe noi înşine în fata unei răscruci de sentimente. E acel moment când inima spune tot înainte”, iar ratiunea te strigă disperată să te opreşti sau să schimbi directia. Tânjeşti după lucrul interzis la care nu ai renuntat încă, din lasitate sau poate din exces de zel. Te încăpătânezi să crezi că tu poti schimba ceea ce altii nu au putut să schimbe.

Şi alegi să mergi înainte, urmându-ti vocea inimii Cu toate că drumul devine tot mai anevoios, nu te dai bătut şi mai dobori câte un obstacol. Dar victoria nu are gustul dorit, iar tu nu întelegi de ce. Situatia pare într-un fel hilară, iar tu începi să te îndoieşti că te afli pe drumul care trebuie. Atunci când eşti în locul potrivit nu ar trebui să te simti atât de nesigur, de abătut, de… singur.

Şi te regăseşti iarăşi în fata unei răscruci de sentimente. Pacea ta interioară a fost înlocuită de un haos, din care nu ştii cum să ieşi, cum să te ajuti, cum să te vindeci. Atunci realizezi că nu te-ai priceput niciodată în a lua decizii, atunci când vine vorba de sentimente.

Ai fost întotdeauna tulburat şi influentat de obiectele dorintei tale Altfel, nu te-ai regăsi atât de des în fata aceloraşi intersectii prăfuite şi bătătorite de tristete şi de incertitudine. lar asta înseamnă fie că inima îti da semnale greşite si că e timpul să îti asculti si ratiunea, fie că situatia are nevoie de o nouă abordare.

Adevărul este că mânati de sentimente luăm uneori cele mai proaste decizii. Devenim dintr-o dată orbi si surzi şi ne aruncăm cu bună stiintă în prăpastie. Intr- un târziu, atunci când ochii văd din nou, iar urechile aud ce trebuie, depinde doar de noi să regăsim drumul înapoi sau să plecăm pe un nou drum, cu inima mai grea, dar cu ceva mai multă întelepciune.