O asistenta transmite un mesaj emotionant inainte de Craciun pentru cei care o vad ca pe o „spagara”. Cum a raspuns cand a fost intrebata „Cat faci PE LANGA salariu?”

O asistenta medicala s-a decis sa vorberasca despre viata de zi cu zi din spital. Femeia povesteste ce se intampla in fiecare tura. Iata textul integral:

„Cineva m-a intrebat. Esti asistenta medicala? Ce super…asta voiam sa devin cand eram copil. CAT FACI PE LANGA SALARIU? I-am raspuns CAT FAC?!!!

Pot sa fac ca o strangere de mana sa iti para cel mai important lucru din lume atunci cand esti speriat. Pot sa iti fac copilul sa respire atunci cand nu mai are aer…

Pot sa iti fac tatal sa supravietuiasca unui infarct miocardic. Pot sa ma trezesc la 4.30 dimineata sa ma asigur ca mama ta are medicamentul necesar pentru a putea trai.

Muncesc zile intregi ca sa salvez vietile unor straini. Imi fac familia sa ma astepte la masa pentru a fii sigura ca cel din familia ta este ingrijit. Sar peste masa mea de pranz pentru

a ma asigura ca ceea ce fac pentru sotia ta este perfect executat. Fac sa lucrez weekend-uri, zile nationale, nopti si sarbatori, pentru ca oamenii nu se imbolnavesc de Luni pana Vineri.

Astazi e posibil sa ai nevoie de ajutorul meu pentru ati salva viata!! CAT FAC? FAC TOATE ACESTE SACRIFICII!”, a scris aceasta pecontul sau de Facebook.