FOTO | Bianca Drăgușanu și-a luat o supermașină de 200.000 de euro!

La final de an, Bianca Drăgușanu și-a luat o supermașină de peste 200.000 de euro! După ce a trecut prin nenumărate certuri cu soțul ei și stabilise că divorțează, blondina s-a răzgândit și s-a răsfățat cu bolidul de lux. 

În loc să divorțeze, Bianca a decis să mai dea o șansă mariajului cu Alex Bodi și să își urmeze planurile profesionale și financiare.

Bianca Drăgușanu și-a luat o supermașină de 200.000 de euro

Astfel, fosta asistentă TV a fost surprinsă la volanul unui bolid de lux, care costă peste 200.000 de euro, scrie Spynews. 

Drăgușanu și-a luat un Lamborghini Urus, care ascunde sub capotă 650 de cai putere și un motor V8 bi-turbo de 4 litri. Cu tracțiune integrală și o putere colosală, autoturismul accelerează de la 0 la 100 de kilometri pe oră în doar 3.6 secunde, iar de la 0 la 200 de kilometri pe oră în 12.8 secunde.

Recent, Bianca și Bodi au plecat într-o vacanță la Madrid, semn că se înțeleg mai bine și au renunțat la divorț. Odată aflați în Spania, afaceristul a profitat de ocazie și a vizitat-o fiica lui mai mare, Chaqueline.

Adolescenta locuiește cu mama ei biologică, în Alcala de Henares, dar și cu părinții lui Alex. 

În plus, Bianca a publicat o fotografie pe o rețea socială, unde a etalat un buchet de trandafiri pe care i l-a dăruit soțul ei. sursa:tacataca.prosport.ro