Cântăreața în scaun cu rotile s-a căsătorit! Anamaria German are motive să zâmbească din nou după divorț

Anamaria German este o cântăreață de muzică populară. Artista a trecut prin clipe cumplite atunci când la o

vârstă fragedă a rămas imobilizată în scaunul cu rotile, în urma unui accident rutier.

Viața i-a pregătit însă și motive de bucurie, astfel că, la câțiva ani după tragedie, aceasta s-a căsătorit cu omul drag sufletului ei.

La doar 21 de ani, Anamaria German a trecut printr-o suferință greu de imaginat. În timp ce se întorcea de la un concert,

cântăreața de muzică populară a fost implicată într-un grav accident rutier, din cauza șoferului care a intrat cu mașina în

capătul unui pod. La momentul tragediei, bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice. De atunci, din cauza rănilor suferite, femeia trăiește o dramă cumplită, fiind paralizată.

În ciuda tragediei prin care a trecut, artista a demonstrat că este o femeie puternică și a continua să se bucure de părțile frumoase ale vieții.

Anamaria și-a găsit liniștea alături de alesul inimii sale, Sidor Daniel. Cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit și au făcut anunțul public, printr-o postare pe Facebook.

„Mireasa lui Isus, mireasa ta! Pentru totdeauna ❤”, a scris Anamaria German pe rețeaua de socializare, în dreptul unei fotografii cu ea și soțul său.

Atât apropiații, cât și admiratorii i-au felicitat în număr mare, bucurându-se alături de ei de acest important din viața lor.

„Felicitări și casă de piatră !!! Să fiți sănătoși și fericiți toată viața !!! / Felicitări! Dumnezeu să vă dea sănătate și dragoste împreună”, au fost doar unele dintre sutele de comentarii. sursa:spynews