Andreea Marin a făcut 45 de ani! Cum petrece “Zâna” de ziua ei

Zi de bucurie pentru Andreea Marin! Vedeta a împlinit frumoasa vârstă de 45 de ani, fix cu trei zile înainte de sărbătorile de Crăciun. 

Astăzi este ziua vedetei, iar astrele pare că s-au aliniat, ba chiar şi vremea de afară fiind mai caldă, la fel ca şi sufletul Andreei Marin.

Vedeta a făcut 45 de ani, însă anii sunt doar o cifră, fosta prezentatoare tv fiind într-o formă de zile mari. Andreea va petrece

alături de familie, rude, prieteni, dar şi de iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, cei doi formând un cuplu de o bună perioadă de timp.

Andreea este mereu în atenţia celor care o iubesc, postând foarte des pe contul de Instagram, ţinându-şi fanii la curent cu noutăţile din viaţa ei. Aşa a făcut şi de ziua ei, vedeta adăugând pe profil o poză lângă brăduţul de Crăciun, descrierea fiind una impresionantă. 

“45 de stele în varful bradului ce este viata mea. 45 de ierni, cu nămeți greu de înfruntat sau cu zăpadă blândă, curată, binecuvantată. 45. Sănătoși cu toții sa fim! Sa zâmbim, sa iubim! Sa cladim! La mulți ani tuturor!

Azi, de ziua mea, e ziua voastră în viata mea! Mulțumesc! ❤”, a mulţumit Andreea Marin tuturor, pe contul său de Instagram. 

Sărbătorile de iarnă o vor găsi pe vedetă acasă, în sânul familiei. “Revelionul îl facem aici, în România, acasă, și poate undeva la munte. Încă nu am hotărât. Dar nu voi pleca departe de casă. Se adună dorința de peste an de a fi acasă, având în vedere că sunt atât de mult plecată și aceasta e bucuria mea”, a declarat fosta prezentatoare tv pentru Viva.ro.