Kamara se roagă pentru fiul lui. Leon a făcut primul transplant de celule stem, în Turcia

A început marea luptă pentru Leon, fiul lui Kamara. Micuțul se află în aceste momente la un spital din Turcia, unde a fost supus primului său transplant de celule stem, la vârsta de numai 5 ani.

Kamara a anunțat pe Facebook că acest prim pas important a fost făcut, mulțumindu-le celor care au transmis un gând bun și o rugăciune.

„Încă un pas pentru Leon a facut: primul transfer de celule stem. Un prim pas important în drumul lui spre o copilărie normală, una în care să alerge, să exploreze lumea din jurul lui și să descopere bucuriile vârstei lui.

Mulțumim tuturor celor care ne-au fost și ne sunt alături cu un gând, cu o rugăciune și cu o contribuție la cazul lui Leon. Vă dorim tot ce e mai bun”, a transmis Kamara, alături de o fotografie cu fiul lui, pe patul de spital.

Micuţul Leon s-a născut cu probleme, pe 25 mai 2014, înainte de termen cu patru săptămâni, fiind diagnosticat cu o paralizie cerebrală ce nu l-a lăsat să se dezvolte normal.

Din cauza diagnosticului sever, fiul lui Kamara își folosește doar un braț, cântărește 10 kilograme și poartă scutece. Mai mult, trebuie să fie mereu supravegheat.