Cleopatra Stratan, o nouă ținută provocatoare! A apărut într-o rochie minusculă la un eveniment și a atras toate privirile

A cunoscut celebritatea la doar 3 ani, atunci când a reușit să intre și în Cartea Recordurilor, însă acum Cleopatra Stratan mai amintește de fetița care cucerea lumea doar prin talent, deoarece fizic s-a schimbat incredibil de mult.

Chiar dacă este doar o adolescentă, având 17 ani, fiica lui Pavel Stratan reușește să atragă toate privirile la fiecare apariție publică a ei.

Mai mult decât atât, ea a început să fie foarte urmărită și pe rețelele de socializare, acolo unde fiecare fotogarfie pe care o postează strânge mii de like-uri.

Zilele trecute, Cleopatra Stratan a mers la un eveniment monden unde a purtat o rochie strălucitoare și foarte scurtă, postând și pe Instagram fotografii realizate acolo.

În doar câteva ore, setul de imagini a depășit 6.000 de like-uri, fanii spunând în comentarii că artista este foarte frumoasă.

Pe lângă fotografiile postate în feed, Cleopatra Stratan a postat și la story câteva clipuri în care proba diferite ținute, toate fiind destul de provocatoare. sursa:fanatik