Lidia Buble si Razvan Simion, despartiti de Craciun. Adevaratul motiv pentru care cei doi nu vor fi impreuna

Lidia Buble si Razvan Simion nu vor petrece sarbatorile de iarna impreuna. Artista spune ca va merge acasa la parintii ei, dar  prezentatorul TV nu are ce sa caute acolo.

In cadrul unui interviu, Lidia Buble a spus adevaratul motiv pentru care isi petrec sarbatorile unul departe de celalalt.

„De Sarbatori ma duc acasa. Ma duc sa ma intalnesc cu familia. Imi vin surorile acasa, pentru ca sunt plecate din tara. Cu nepotii, mergem la biserica si o sa mergem la colindat.

O sa mancam si o sa ne simtim bine. Nu vine Razvan. Pana nu are de gand sa-mi ceara mana nu are ce cauta la mine acasa”, a declarat Lidia Buble, potrivit clickpentrufemei.ro

„Nu este ca nu vrea sa-l cunoasca pe tata. Noi avem o regula in familie: nu avem voie sa mergem sa ne prezentam iubitul sau iubita pana nu avem de gand sa facem pasul cel mare, adica nunta.

Cum noi nu avem de gand sa facem treaba asta… o sa mai dureze putin. Iti dai seama ca la 11 copii, daca fiecare ne-am fi dus toti iubitii si toate iubitele, parintii mei se lipesc foarte repede de orice persoana.

Si ne-au zis sa-i scutim de tot stresul acesta si nebunia asta, sa-l aducem pe cel cu care aveti de gand sa intemeiati o familie”, a mai spus artista.