VIDEO Cel mai sexy an al Andreei Marin! S-a pozat în sutien din dantelă, în baie, fără machiaj și în brațele iubitului

Andreea Marin a împlinit vârsta de 45 de ani pe 22 decembrie și trebuie să recunoaștem că timpul a fost blând cu chipul ei. Fosta

“Zână” a “Surprizelor” s-a convins că cel mai bun elixir al tinereții este dragostea, dublată de energia faptelor bune. Așa că, în anul 2019, vedeta a consumat, din plin, acest mix.

De câte ori ați văzut-o pe Andreea Marin în lenjerie intimă neagră, din dantelă, arătându-ne ritualul ei de înfrumusețare, în propria baie? Ei bine, aceasta a fost o premieră pe care vedeta a bifat-o anul acesta, an în care s-a expus mai curajoasă, mai sexy, mai sigură pe ea.

Probabil schimbarea de atitudine are legătură și cu relația ei de iubire, care se dezvoltă discret și frumos. De când Cupidon a săgetat-o din nou, mai exact din mai 2017, când consulul Adrian Brâncoveanu (33 de ani) i-a devenit iubit, Andreea Marin îndrăznește mai mult din punct de vedere vestimentar, dar și ca atitudine. Într-un tutorial de make-up, vedeta s-a filmat așa cum doar domnul consul o vede acasă, în intimitatea dormitorului conjugal.

Andreea Marin a purtat în 2019 cele mai decoltate rochii

Rochii despicate și decoltate, poze cu atitudine sexy, declarații „jucăuşe”, toate completează noua imagine a “Zânei”. În weekend, Andreea a fost gazda unui eveniment la Oradea, mai precis la Gala Campionilor, organizată cu prilejul Expoziţiei Naţionale Columbofile.

În luna ianuarie, Andreea a fost gazda unui eveniment la Oradea, mai exact a prezentat Gala Campionilor, organizată cu prilejul Expoziţiei Naţionale Columbofile. “Zâna”, mândră de sânii ei naturali, a afişat un decolteu de infarct, poate cel mai îndrăzneţ din toate apariţiile ei publice de până acum. 

Andreea Marin a făcut ravagii la Oradea

Cea mai sexy rochie pentru prima apariție oficială cu iubitul

În luna februarie, Andreea Marin și-a asumat public noua relație, după divorțul de Tuncay Ozturk, iar pentru prima apariție la brațul șarmantului consul a ales o rochie de neuitat. Pe 22 februarie, la Braşov, Andreea a fost gazda galei caritabile ”Aici pentru TINE” și a bifat una dintre cele mai bune apariţii ale ei din ultimii ani. Machiaj fără cusur, rochie splendidă, decolteu abisal, forme senzuale.

andreea marin

Andreea marin, mai seducătoare ca oricândfoto: arhivă personală

În paralel cu fotografiile de paparazzi, în care am văzut-o pe Andreea Marin în ipostaze fericire cu partenerul ei, vedeta ne-a arătat și ea, de bună voie, ce pereche impecabilă face cu Adrian Brâncoveanu. Zilele trecute, cei doi au atras toate privirile la un eveniment fashion, fiind extrem de eleganți și de rafinați.

andreea marin adrian brancoveanu

Diferența de vârstă de 11 ani dintre Adrian Brâncoveanu și Andreea Marin nu este deloc vizibilă

Andreei Marin: «Nu găsești oriunde bărbat așa priceput ca al meu»

Tot dragostea o face pe Andreea Marin să fie mai generoasă și cu declarațiile de dragoste în public. În luna august, în timpul unor treburi casnice, vedeta a decis să le arate fanilor de pe Facebook o părticică din viața ei intimă. Mai exact, Andreea Marin ni l-a prezentat pe domnul consul Adrian Brâncoveanu așa cum nu a mai făcut-o până acum:

desculț, îmbrăcat în tricou, în pantaloni scurți, meșterind pe podeaua din bucătărie la un ornament floral. Și nu a fost o simplă poză, nu, Andreea a ținut să-și și laude iubitul în fața tuturor, pe care îl numește intim, afectuos, “bărbatul meu”. Iată ce a scris Andreea Marin în dreptul imaginii cu Adrian Brâncoveanu în focul acțiunii: “Nu găsești oriunde un bărbat priceput și răbdător ca al meu”! sursa:click.ro

adrian brancoveanu iubit andreea marin