Monica Tatoiu, deținătoarea unei sume de bani considerabilă! Ce pensie are vedeta

Monica Tatoiu este arhicunoscută de toată lumea, fiind o afaceristă în adevăratul sens al cuvântului. Recent, vedeta a declarat veniturile care îi revin sub forma pensiei.

Monica Tatoiu este de fiecare dată o prezență plăcută, punând un zâmbet pe buzele tuturor celor care îi ascultă poveștile și întâmplările prin care a trecut de-a lungul timpului.

Deschisă și sinceră ca întotdeauna, Monica Tatoiu a vorbit despre primul său salariu, dar și despre câștigul pe care îl ia în urma pensiei. 

“Dacă au nevoie de tine și nu sunt multe persoane competente, salariul crește. Eu am început cu 600 dolari și am terminat cu 10.000 euro pe cartea de muncă”, povestește femeia de afaceri.

Așa cum o cunoaștem toți, Monica Tatoiu este o împătimită a modei, fiind mereu în pas cu noile colecții vestimentare și nu numai.

Vedeta a recunoscut că soțul este cel care o ține în frâu, atunci când vine vorba despre banii pe care îi dă pe haine. “Acum avem mulți bani. Dacă nu eram cu Tatoiu (n.r. soțul ei) făceam praf toți banii. Eu, de exemplu, am o pensie de 10.000 de lei și nu pot sa rezist la o blană”, a completat ea. sursa:spynews