Andra şi-a luat vilă cu piscină cu banii jos. Artista a scos din buzunar un milion de euro pentru casa la care a visat dintotdeauna

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi. Are publicul la picioare şi abia poate să respire, pentru că este solicitată mereu la tot felul de evenimente.

Oamenii iubesc să o vadă pe scenă, astfel că organizatorii fac tot ce le stă în putinţă şi nu se uită la bani pentru a o avea pe îndrăgita artistă la evenimentele lor.

În plus, dincolo de viaţa profesională strălucită, Andra se bucură şi de o familie superbă, care îi este alături mereu şi o susţine necondiţionat. Andra este fericita mămică a doi copii extrem de drăgălaşi,

pe care îi iubeşte enorm şi cărora nu vrea să le lipsească nimic. Tocmai de aceea, Andra a decis să le ofere tot confortul copiilor ei, pentrru a se dezvolta corespunzător.

Şi pentru că are balta peşte, Andra şi soţul ei au decis să-şi cumpere o super vilă, departe de agitaţia din oraş.

Cei doi au dat nu mai puţin de un milion de euro pe casa care este situată în zona Grădinii Zoologice din Băneasa, potrivit playtech.ro.

Andra şi soţul ei câştigă mii de euro lunar, astfel că cei doi au reuşit să strângă destul de repede banii necesari pentru a-şi achiziţiona locuinţa de lux, la care au visat mereu.

Ce-i drept, Andra munceşte extraordinar de mult, iar luna decembrie nu a prins-o o clipă relaxată, însă, atunci când trage linie, artista ştie că toată munca depusă nu este în zadar.

În plus, pentru Andra urmează un alt maraton de spectacole, odată cu sosirea Sărbătorilor de iarnă, a Crăciunului şi Revelionului, atunci când, ca toţi artiştii, va urca pe scenă, pentru a-şi bucura publicul. sursa:spynews