Horoscop pentru Craciun si Revelion, cu Camelia Patrascanu. Ce se intampla cu zodiile in ultima saptamana din 2019

Astrologul Camelia Patrascanu a prezentat  HOROSCOPUL pentru ultima saptamana din an. Afla ce ti-au pregatit astrele pentru Craciun si revelion.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie BERBEC:

Este o saptamana plina de evenimente, e bine sa fie ponderati cu alcoolul de Craciun si sa fie empatici. Joi este o zi foarte tensionata pentru ei, insa pe vineri si sambata pot fi foarte eficienti,

pot lucra foarte bine si pot rezolva anumite probleme. Nu e o saptamana dedicata total vacantei. De Anul Nou foarte multe cunostinte pentru ei, sa fie atenti Berbecii care sunt pe drum.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie TAUR:

Este un Craciun foarte prietenos, poate au usa cea mai deschisa din tot zodiacul, s-ar putea sa le vina prieteni la masa. E o zi a impacarii. Apoi, odihna pentru ei, au senzatia ca lucrurile evolueaza fara ca ei sa le poata controla  miercuri, joi. Joi pot avea un moment de descumpanire, pentru ca pot aparea niste schimbari in program. Vineri si sambata, lucrurile revin la normal si cheltuieli mari si de bani, si de energie, si de timp de Revelion. Sa nu faca excese.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie GEMENI:

Este o saptamna care incepe foarte frumos pentru ei, cu o sarbatoare aproape ceremonioasa, e posibil ca unii Gemeni sa organizeze ceva sau acolo unde petrec Craciunul sa aiba un rol destul de insemnat, vor sa faca lucruri speciale, pe parte de emotii, sa le genereze si celor din jur si le poate reusi asta. Conditia: sa se puna pe ei la dispozitia celorlalti. Sa fie mai atenti la atmosfera. Gemenii ies in societate si se decupleaza de la problemele familiale, miercuri. Apoi, vineri, unele probleme neterminate ii pot prinde din urma, ca de Revelion sa fie cu Luna in semnul lor zodiacal. Sunt supersensibili, nu trebuie sa intre suparati.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie RAC:

Pentru Raci foarte spiritual acest Craciun, cu multe cuvinte frumoase pentru suflet pe care le adreseaza si le si primesc. Multe activitati gospodaresti marti si miercuri, pentru prieteni pot dedica ziua de joi si ziua de vineri pentru ca sunt intalniri foarte frumoase. De Revelion, sunt gata obositi, nu prea ii vad dansand, daca o fac sa aiba mare grija la picioare. Sa stea departe de alcool pentru ca e aspect de toxicitate.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie LEU:

Este Craciunul cadourile, primesc lucruri neasteptate, o atmosfera foarte frumoasa acasa, foarte multa alergatura, pentru cei care plec afara sa lase agenda flexibila, se pot intampla multe lucruri, mai ales joi. Vineri si sambata trebuie sa-si organizeze oarecum Revelionul, pentru ca au multe activitati practice, iar de Revelion foarte multi prieteni, multe cunostinte noi. Sa fie un pic si lucizi.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie FECIOARA:

Foarte partenerial acest Craciun, e important langa cine petrec, partenerul sau persoanele foarte apropiate, au nevoie de caldura, afectiune si de imbratisari. Sufera de niste lipsuri: materiale sau probabil lucrurile nu stau asa cum si-au dorit la final de an si fac un bilant si o economie si un calcul, apoi pe miercuri pot pleca la drum unele fecioare si au drumuri deschise foarte frumoase pe vineri si chiar pe sambata sau pot primi musafiri de foarte de departe. Usor obosite de Revelion, speram sa-si dozeze energia.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie BALANTA:

Au o saptamana cu un Craciun care incepe foarte frumos, chiar din aceasta zi, dar si ele se pun la dispozitia celor din jur, foarte multe servicii pentru cei dragi. Atentie la discutii parteneriale joi in prima jumatate a zilei, mai ales acolo unde lucrurile nu sunt in ordine de peste an. Nu va certati, nu va suparati. Revelionul se anunta frumos, mai ales pentru cei care petrec la distanta, dar drumurile pot fi obositoare.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie SCORPION:

Sunt plini de iubire si de dragoste, plini de pasiune si fac cadouri, mai ales afective si poate fi un Craciun foarte frumos si pentru Scopionii parinti, au o relatie speciala cu copiii lor, foarte multe activitati gospodaresti . Atentie la accidente casnice joi. De Revelion, este foarte posibil ca Scorpionii sa se resimta un pic fizic si trebuie sa acorde mai multa atentie sanatatii si persoanei care sta la bratul lor pentru ca este nazuroasa.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie SAGETATOR:

Un Craciun in familie, cei care nu au asa ceva s-ar putea sa se simta singuri si cam uitati de cei din jur. Iar cei care sunt in lume sa se bucure de bucuriile celor din jur, nu pu accent pe ei anul asta. Foarte multe activitati si multe surprize, insa miercuri si joi se schimba programul le vine cate o idee si s-ar putea sa zica: „ce-ar fi sa…” din momentul acela tot programul saptamanii se schimba.

Cam nastrusnica daca o aplica joi. Pentru vineri, multe activitati gospodaresti, rezolva foarte multe lucruri intr-un timp scurt si sunt foarte eficienti chiar daca nu le convine. De Revelion e foarte importanta starea partenerului de viata, de aceea e important cu cine se insotesc.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie CAPRICORN:

Capricornii au un Craciun foarte social, foarte multe informatii, fac program artistic. Lauda, apreciaza, felicita, pot avea un discurs exceptional. Apoi, discutii in familie joi legat de program, de musafiri. Pentru ei cea mai mare suparare ar fi musafirii care nu mai pleaca sau agitatia din camin, pentru ca au nevoie de tihna. Dupa aceea, vineri si sambata, sunt zile minunate, isi deschid cu totul inima. Atentie la sanatate de Revelion, fara alcool, fara drumuri.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie VARSATOR:

Este un Craciun cu cadouri, se bucura si de cadourile pe care le fac, dar si pe cele pe care le primesc. Pentru  joi nu le pica bine agitatia si ar fi bine sa se extraga. Acasa ar fi bine sa stea mai mult pe vineri si pe sambata. De Revelion se pot distra foarte bine. N-au voie excese, isi consuma foarte repede energia.

HOROSCOP 25 decembrie- 31 decembrie PESTI:

Luna este chiar in semnul lor zodiacal de Craciun, sunt cristicii zodiacului, au cele mai bune si calde sentimente. Este un Craciun pentru inima lor si pentru sufletul lor. De Revelion, oriunde ar fi in societate, au o oboseala sau o neliniste, o indispozitie de care se vor ocupa.