Uită-te cu atenție la CNP-ul tău! Dacă se repetă aceste cifre, ești vizat

Codul numeric personal dezvăluie o serie de lucruri despre personalitatea noastră. Fiecare cifră înseamnă caracteristici individuale.

Codul numeric personal sau CNP-ul cum este prescurtat este un cod de 13 cifre prin care este identificat orice persoană născută și/sau rezidentă în România.

Ce reprezintă CNP-ul Dacă nu știai, în codul numeric personal se ascund multe lucruri despre tine.

Prima cifră este cifra sexului, astfel:

1 / 2 – născuți între 1 ianuarie 1900 și 31 decembrie 1999

3 / 4 – născuți între 1 ianuarie 1800 și 31 decembrie 1899

5 / 6 – născuți între 1 ianuarie 2000 și 31 decembrie 2099

7 / 8 – pentru persoanele străine rezidente în România A doua și a treia cifră reprezintă ultimele două cifre din anul nașterii.

A patra și a cincea luna nașterii, a șasea și a șaptea ziua nașterii ziua nașterii. A opta și a noua este cifra orașului nașterii (de exemplu: 41 este București, sectorul 1).

Următoarele 3 cifre sunt reprezintă un numărul alocat de Biroul de la Evidența Populației. Ultima cifră din codul numeric persoanal este o cifră de control, care se calcuează în funcție de celelalte cifre din CNP.

Ce spune CNP-ul despre personalitatea noastră Numerologia, arta de a studia simbolismul din spate cifrelor ne poate ajuta să descifrăm de ce ne-a fost ales codul numeric personal.

Potrivit numerologiei, dacă în datele noastre personale domină o cifră, înseamnă că acea caracteristică ne definește cel mai bine.

Dacă în CNP se repetă cifra:

1 – Înseamnă că ești o persoană extrem de egoistă, dar ții foarte mult la munca în echipă bine făcută. Ești un lider autentic.

2 – Ești o persoană extrem de sensibilă. Te simți bine doar dacă ești înconjurat de foarte mulți oameni. Dăruiești mult și primești puțin.

3 – Ești superficial în anumite aspecte, dar când vine vorba de dedicare pentru casă și muncă, ești în linia întâi.

4 – Ești destul de răzbunător din fire, însă niciodată nu îți duci la bun sfârșit planul de revanșă. Te aprinzi repede și te stingi la fel de rapid.

5 – Mulți îți spun că ești imatur pentru că te porți copilărește în anumite situații. Ești dornic de aventură și de asta ajungi departe.

6 – Ești prea bun cu oamenii care ți-au făcut rău și realizezi asta când e prea târziu. Ești o persoană sufletistă, muncitoare, încrezătoare în forțele proprii.

7 – Ești și tu destul de egoist, însă când vine vorba de ai tăi, îți dai și cămașa de pe tine.

8 – vrei să strângi mulți bani, cu orice mijloace. Asta atrage cu sine multe dezamăgiri și multă suferință.

9 – Ești o persoană spirituală, veselă, care cu greu poate fi necăjită de cineva. Defectul tău este că ești prea aeriană de multe ori.