Oana Roman a fost ÎNȘELATĂ. Primele declarații ale vedetei: ”I-am prins. Era prietena mea. I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă”: Pe amanta lui o știe toată lumea:

Despărțirea momentului. Marius Elisei a înșelat-o pe Oana Roman?Separarea cuplului Oana Roman și Marius Elias a luat

pe toată lumea prin surprindere. Deși toată lumea credea că formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbizul românesc, acum au ieșit la iveală informații că soțul vedetei nu i-a fidel.

Despărțirea momentului. Marius Elisei a înșelat-o pe Oana Roman?
După 8 ani de căsătorie, în care au trecut împreună peste toate situațiile mai puțin bune, Oana Roman și Marius Elisei

nu mai formează un cuplu. Conform wowbiz.ro, Marius Elisei ar fi trădat-o pe Oana. Se pare că Elisei nu a fost tocmai ușă de biserică în căsnicia cu Oana. Surse apropiate din anturajul vedetei, au precizat că Oana ar fi descoperit că Marius a încercat să aibă relații extraconjugale, acesta comunicând timp de aproape un an cu o femeie din Italia pe rețeaua de socializare.

Potrivit declarației vedetei, Cornel Păsat a înșelat-o cu o prietenă de-ale ei. „M-a înșelat. I-am prins. Era prietena mea și stătea cu noi în casă. Era prietena noastră. A venit din provincie și am ajutat-o.

I-am dat haine, i-am dat bani și am ținut-o la mine acasă. Sunt și azi împreună. Nu i-am prins în fapt. Am aflat că vrea să ne despărțim ca să fie cu ea.”, a declarat Oana Roman

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit
Anunțul despărții a venit oficial din partea Oanei, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare, pentru a evita astfel speculațiile ulterioare.

„Eu și Marius ne-am separat, dar nu este sfârșitul lumii. Nu moare nimeni. Este o decizie pe care am luat-o după foarte multă gândire, după foarte mult timp în care am pus în balanță totul.

Cred că este cea mai bună decizie atât pentru el, cât și pentru mine. Cred că fiecare merită se fie fericit și mai ales Isa merită să fie fericită. Eu cred și vreau să putem să fim amândoi responsabili

încât să creștem acest copil foarte frumos și să avem o relație extrem de civilizată. Nu mai spuneți că vă pare rău, pentru că nu aveți de ce să vă pară rău. Eu sunt asumată și știu ce am de făcut. Este o decizie pe care am luat-o într-un mod extrem de asumat„, a scris Oana Roman.

De asemenea, Marius Elisei a dat de înțeles, cu câteva zile înainte, pe contul său de Facebook, prin intermediul unui mesaj aluziv, că s-a despărțit de soția sa și se simte foarte bine.

Elisei a postat melodia „Perfect fără tine”, al trupei Vama Veche, alături de un mesaj care le-a dat de bănuti internauților.

„Mă reprezintă. Este pentru mine compusă. Îţi mulţumesc, Tudor Chirilă!”, este mesajul postat de Marius.

Deși aceștia s-au despărțit, cei doi nu au depus actele de divorț. Oana Roman a precizat că este vorba despre o separare și nu se știe ce se va întâmpla pe viitor.

„Nu am pronunțat sau scris cuvântul divorț sau că am divorțat deja. Am scris că ne-am separat„, a declarat Oana.