Nicolae Guță nu mai poate face copii! Manelistul a ajuns în pragul depresiei: „Crede că el este de vină”

Nicolae Guță a trecut prin momente de coșmar. Chiar înainte de a deveni tată pentru a 11-a oară, manelistul a primit o veste cumplită, care l-a adus în pragul depresiei. 

Este unul dintre cei mai apreciați maneliști de la noi, dar puțini sunt cei care îi știu una dintre cele mai mari drame ale vieții. 

Nicolae Guță a trecut prin momente cumplite în anul 2018, după ce i s-ar fi spus că nu mai poate să devină tată. 

Totul s-a întâmplat atunci când Cristina, iubita lui, a rămas însărcinată pentru prima dată.

Din păcate, iubita tinerică a lui Nicolae Guță a pierdut sarcina la scurt timp, iar artistul s-a învinovățit, spunând că este vina lui. Din cauza faptului că nu mai putea să fie tată, Nicolae Guță a ajuns în pragul depresiei. 

În presă au apărut informațiile la scurt timp după ce Cristina a pierdut prima sarcină, iar unul dintre cei mai buni

prieteni ai manelistului a povestit totul despre drama pe care a traversat-o Nicolae Guță. 

“Nicolae Guță a ajuns la capătul răbdării. Își dorește enorm să mai facă un copil, dar, după ce Cristina a rămas o dată însărcinată,

dar a pierdut sarcina, nu mai rămâne. Orice ar face, nu reușește, a intrat și în depresie din cauza asta. Crede că el este de vină, nu înțelege ce se întâmplă” a declarat un apropiat de-ai manelistului, în presă, acum ceva timp. 

Din fericire, la scurt timp după ce Nicolae Guță s-a arătat doborât de vestea cumplită, Cristina a rămas însărcinată, iar manelistul a reușit să-și vadă visul împlinit: să-și strângă în brațe cel de-al 11-lea copil. sursa:Spynews