Dorian Popa, primele declarații despre relația cu Oana Zăvoranu: „Mă simt dator”

Dorian Popa și Oana Zăvoranu sunt colegi de platou și, mai nou, ar forma și cel mai nou cuplu din showbiz.

Asta a fost povestea larg răspândită în presă în ultimele zile, motiv pentru care îndrăgitul artist a simțit nevoia să iasă la înaintare și să lămurească situația.

Dorian Popa a vorbit, pentru prima oară, despre zvonurile conform cărora el și Oana Zăvoranu ar avea o relație.

Infirmă acest lucru, bineînțeles, subliniind și faptul că dacă va exista vreodată ceva legat de viața lui personală, va avea grijă să facă totul public chiar el.

„Am tot văzut că circulă o veste conform căreia eu şi Oana Zăvoranu am forma un cuplu şi mă simt dator să infirm acest lucru. Eu şi Oana suntem doar colegi de platou în serialul “Sacrificiul”.

Este adevărat că în noul sezon al serialului, “Alegerea”, rolurile noastre se intersectează mai mult decât până acum şi este posibil ca pozele făcute pe platourile de filmare să inducă în eroare.

Eu am o relaţie ce durează de mai bine de 7 ani de zile, iar Oana şi cu mine nu avem nicio altă relaţie în afară de cea de colegialitate. Mai mult de atât, profesionalismul pe care l-am deprins de la doamna Ruxandra Ion, ne impune să nu amestecăm munca cu viaţa personală.

Aş dori ca viaţa mea personală să fie respectată. Aşa cum mi-am obişnuit deja fanii şi prietenii, dacă voi avea ceva de anunţat o voi face eu, personal”, a declarat Dorian Popa. sursa:spynews