AVEA DOAR 9 ANI CÂND A MURIT TATĂL SĂU. AZI, NU-L MAI RECUNOȘTI PE FIUL PILOTULUI-EROU DIN APUSENI!

Acum aproape șase ani, Adrian Iovan murea în tragicul accidentul aviatic din Apuseni, alături de tânăra Aura Ion, în timp ce o echipă de medici se îndrepta spre Oradea.

În urma pilotului-erou rămâneau un copil, Albert, și o soție îndoliată, Romanița, chiar dacă relația dintre ei era, practic, încheiată. Timpul le vindecă, cel puțin, în parte, pe toate.

Iar azi nu-l mai recunoști pe moștenitorul lui Adrian Iovan, care, la momentul tragediei, avea 9 ani! CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, imagini de ultimă oră cu adolescentul.

Albert, fiul Romaniței și al lui Adrian Iovan, are acum 15 ani, pe care i-a împlinit pe 3 octombrie. CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, l-a întâlnit pe urmașul celebrului pilot alături de mama lui,

într-un mall din Capitală. Așa cum se poate observa din imagini, fiul regretatului Adrian Iovan a crescut spectaculos și este chiar mai înalt decât cea care i-a dat viață, deși are încă o vârstă fragedă.

Albert, copia fidelă a tatălui său

Totodată, Albert seamănă, cu fiecare zi care trece, din ce în ce mai mult, cu tatăl său. Mersul, constituția fizică, aceleași mișcări, același chip! Adrian Iovan ar fi fost, cu siguranță, mândru de urmașul său!

În mall, Albert s-a prezentat îmbrăcat în haine de firmă, dar și cu un telefon de ultimă generație.

Semn clar că mama lui are mare grijă de el și vrea ca fiul ei să fie în pas cu moda. Atenție pe care o merită de deplin dacă ținem cont că este un adolescent model. Este pasionat de științele

exacte, ba are chiar înclinații și către desen și literatură. În plus, este practicant al mai multor sporturi: scrimă, golf, înot, surfing, ciclism, schi, snowboarding, karate și echitație.

Tragedia din Apuseni, 20 ianuarie 2014

Pe 20 ianuarie 2014, Adrian Iovan și Aura Ion își pierdeau viețile, într-un cumplit accident aviatic. S-a întâmplat într-o zonă împădurită din Apuseni, la limita dintre judeţele Alba şi Cluj,

la o altitudine de peste 1.400 de metri. Echipa medicală mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ficatul de la un donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral.

În acel accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu, de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru, de la Spitalul “Sfânta Maria”,

şi Sorin Ianceu, de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Adrian Iovan a murit la scurt timp de la impact, iar tânăra Aura Ion, studentă la Medicină, a decedat până ca echipele medicale să ajungă la avion.

E unicul proprietar al casei tatălui său

Albert Iovan este unicul moștenitor al casei în care a locuit tatăl său. Romanița Iovan a câștigat procesul cu fosta parteneră de viață a pilotului. Imobilul a fost evaluat la circa 300.000 de euro

și a fost construit de Adrian Iovan în perioada în care acesta avea o relație cu medicul Mihaela Steriu.

Aceasta din urmă le-a spus judecătorilor că și ea a contribuit financiar la această investiție, motiv pentru care ea și Romanița au ajuns în instanță.

Acest conflict între fiul meu şi doamna Steriu s-a încheiat pentru că s-a făcut un act de partaj şi, în virtutea acestui act de partaj,

Albert a achiziţionat şi cealaltă jumătate. El a moştenit un sfert. Adrian avea doi copii. O jumătate îi revenea Irinei şi o jumătate lui Albert.

Albert, de 4 ani şi jumătate, a achiziţionat sfertul Irinei. De aceea Albert avea jumătate, pentru că el deja investise într-un sfert din casă.

După care, acum a achiziţionat şi cealaltă jumătate, deci Albert în momentul de faţă este unicul proprietar al casei tatălui lui. Deci Albert Adrian Iovan e proprietarul casei din Strada Aviator Adrian Iovan. Este o mare fericire pentru Albert”, a explicat Romanița Iovan la un post de televiziune. sursa:cancan