Andreea Mantea și Cristi Mitrea, din nou împreună! Cum s-au fotografiat alături de fiul lor

David este în culmea fericirii că părinții săi au decis să serbeze împreună în aceste zile, iar Andreea Mantea și Cristi Mitrea sunt împreună, ca o adevărată familie.

Cei doi au luat-o pe drumuri separate în urmă cu mult timp, dar acum încearcă să facă tot posibilul să se înțeleagă, de dragul fiului lor. Andreea Mantea și Cristi Mitrea vor să fie părinți model pentru David și le iese de minune.

Atât Andreea Mantea, cât și Cristi Mitrea, au publicat fotografii din jurul bradului, în timp ce își țineau în brațe fiul.

Cei doi chiar au împodobit bradul împreună, alături de fiul lor. ‘Yeeeeeyyyy! Am reusit. Am facut bradul! Acasa!’, a scris Andreea Mantea pe Instagram.

Andreea Mantea și Cristi Mitrea, dragoste cu năbădăi

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au trăit una dintre cele mai tumultoase povești de dragoste din showbizul autohton. S-au cunoscut la emisiunea Burlăcița, acolo unde mulți bărbați au atentat la inima focoasei brunete, însă vedeta a avut ochi doar pentru luptătorul de MMA.

S-au îndrăgostit nebunește, iar Andreea Mantea a rămas însărcinată foarte repede, însă la scurt timp și-au dat seama că sunt incompatibili și s-au despărțit. Dragostea nebunească s-a stins rapid,

iar Andreea Mantea și-a șters recent tatuajul pe care i-l dedicase tatălui copilului său. În ultima vreme, cei doi au făcut eforturi pentru a se înțelege, de dragul fiului lor. sursa:spynews