FIICA ANDREEI ESCA ESTE ÎNSĂRCINATĂ?! ALEXIA ERAM ȘI MARIO FRESH AU FĂCUT PUBLICĂ FOTOGRAFIA

Fanii au căzut pe gânduri după ce în mediul online a apărut o fotografie în care Mario Fresh o ține în brațe pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca. Totul a pornit de la gestul tandru al băiatului, iar foarte mulți dintre privitori s-au întrebat dacă nu cumva va urma, cât de curând, un anunț surprizător.

Cu mâinile așezate pe… burtica Alexiei – așa cum se întîmplă în cazurile în care cuplurile așteaptă un bebelul -, Mario Fresh o sărută pe obraz pe iubita sa, iar atitudinea a ridicat imediat semne de întrebare. Admiratorii cuplului au presupus că poate fi vorba despre o sarcină,

însă este evident că nici Alexia și nici Mario nu au spus, cel puțin deocamdată, nimic despre o astfel de perspectivă. Însă speculațiile nu lipsesc niciodată în lumea showbizului și, de multe ori, ”nu iese fum fără foc.”

”Inca o zi pana vine Moșu!!! 🎅🏼 Cine a fost cuminte sa lase ✌🏼 in comentarii. Ce va doriti sa gasiti sub brad anul acesta ?🦄”, a scris Mario Fresh pe pagina sa de Instagram.

Este însărcinată Alexia Eram?

”Sincer, mai bine rămâneam copil”

Alexia Eram și mama ei au acceptat, recent, să realizeze un interviu. Alexia și Andreea și-au pus reciproc întrebări simple, dar au apărut și unele ceva mai delicate! Nu mai e un secret pentru nimeni că, de mai bine de un an, Alexia Eram își împarte viața între București și Londra…

Deși știe aproape totul despre fiica sa, Andreea Esca și-a dorit să afle acum și fanii săi cum arată o zi din viața frumoasei tinere, astfel că a rugat-o să expună amănunte în acest sens.

“Foarte diferit, dacă sunt în Londra sau București. În București nu am timp să respir – sală, filmări, trend challenge pentru A List Magazine, emisiuni, shootinguri, întâlniri cu clienți, evenimente, lucrez la proiecte, fac vloguri. În Londra – facultate, sală, research în oraș, lucrez la proiecte pentru școală, dar și pentru mine, fac vloguri, ies cu prietenii. 

Sincer, mai bine rămâneam copil. Glumesc și nu prea… pentru că maturitatea asta vine și cu foarte multe responsabilități și griji. Nu mai depinzi de părinți, așa cum o făceai când erai copil, trebuie să te descurci singură într-o oarecare măsură. Întreținere, curat, deadline-uri, economii… Întotdeauna am vrut să fiu cât mai mare, dar sincer acum aș rămâne la 18 ani”, a dezvăluit Alexia Eram pentru unica.ro.