Zodiile lovite de ghinion in dragoste! Urmatoarele luni sunt critice pentru acesti nativi si pot ajunge la divort

Urmatoarele luni ale anului 2019 se anunta a fi extrem de dificile pentru mai multe zodii din horoscop, intrucat vor fi urmarite de ghinion in plan sentimental.

Scorpion

Tranzitul platenei Uranus, care este planeta marilor schimbari, aduce schimbari drastice in vietile persoanelor nascute in zodia Scorpion. Acesti nativi vor avea parte de rasturnari de situatie in viata amoroasa, fapt pentru care pot ajunge chiar si la despartire ori la divort. Cei care sunt, insa, singuri, vor avea relatii care nu vor dura si nici nu se vor implica afectiv.

Fecioara

Printre persoanele care vor fi urmarite de ghinion in urmatoarea perioada se numara si persoanele nascute in zodia Fecioara. Tranzitul planetei Saturn le va aduce lectii dure de viata, ce se vor rasfrange in plan sentimental. Ghinionul lor va tine, insa, din luna aprilie si din septembrie, pana cand Saturn va retrograda.

Taur

Acesti nativi se vor confrunta, in urmatoarele luni, cu schimbari in plan sentimental. Desi sunt caracterizati de statornicie si de stabilitate, in urmatoarele luni, ei se vor confrunta cu frustrari si dezechilibre. Mai mult de atat, pot ajunge sa incheie o relatie, insa nu vor avea nicio urma de regret.